Followers

March 21, 2009

fatihah sudah pandai melambai...

video

fatihah dah pandai ajuk perlakuan kita.
disuruh melambai, dia melambai.
tapi teknik lambaian dia agak kelakar sikit.

blogger-emoticon.blogspot.com


15 comments:

Baby Lyana said...

Cam melambai pun iyer.. cam menghalau pun iyer.. haha

~Cinta Cukulet~ said...

hehe..comelnya melayan budak kecik

Diamilikku said...

cumelll....
alesha dulu awal2 melambai gitu...
skrg melambai ala cak cekoq udang gamit pun ada...

Diamilikku said...

owhh terlupa...
lembutnya suara latar...suara siapakah itu?? ibu fatihah ke???

MariaFaizal said...

Syahdu akak dengar suara background, he he...

The cutest lambaian ever!(lemah gemalai & penuh feminin :)

kueh bakar said...

sib baik pompuan...kalo laki memang kaki futsal dah ni...

aramis2177 said...

hehehee...comei2!!!ala2 mengelui...hang paham kah mengelui tuh apa?hehhheee...uikss...kaki dia sakan noo menendang!!!!mcm dah nak berjalan tu huh!!adakah kaki berjalan seperti ibunya jugakk??heeee...jgn mare aaa!!!

TiNiE said...

shaf : haa betoi betoi..

cinta_cukulet : kalau dh ada dak kecik ni, harusla kena melayan

diamilikku : suara ibu fatihah laaa..

mariafaizal : syahdu sudahnyer kan kakkimie..hihihi

kueh bakar : ala, kalau pompuan pun, sok sok kalau dia nak main futsal per salahnyer iyer dok?

farah : pahamla mengelui tu. haaa, dia ni nmpk jer kecik, tapi lasak boleh tahan...

Dj Epoi said...

Ibu dia nih......jgn terkejut satu hari nanti jadik Pengarah PGL heheheh

Jard The Great said...

heheh... best... jadikan blog utk simpan kenangan manis anak2 membesar..

bila agaknya aku nak dpt anak nih.. ececece... hahaha..

TiNiE said...

dj epoi : pergh..tinggi bebeno anganan tu bro...hiks

jard : yeap, that was what I'm thinking when creating this blog...ala, dah kawin sok ada la anak kamu..insya-Allah

Mama_Aqish said...

yang tolong pegang tu mesti Achik mimi kan???

plearus said...

psstt... mengelui tu apa? :-P
sangat seronok kan bila tengok our own kids advancing from stage to another. record la banyak2, pas tu nnt boleh layan2 tengok balik.
best ajeeee..

Abby Sue said...

heheheh..golek2 gelak nih..cam halau nyamuk jer ropernyer..heheh..cute!!

TiNiE said...

mama_aqish : yer betul!!

irma : u r rite. ada gak la aku dok rakam². rasa nak letak kat blog aku letak jer, yg lelain simpan. dok sesaja layan balik mmg bes.

abby sue : tula, tetiba discover dia tiru gaya kita melambai, tapi kelakar...hehehe

heart my community