Followers

March 02, 2009

besnyer dpt makan sushi

tepat kul 12.20pmtwisted, kami berdua zass meninggalkan crime scene opis. kami kemana ek??rolleyes kami ke digital mall. smlm ada la sorang hamba Allah ni, nak sembang YM invite webcam segala. aku nan ado webcamnyer, makanyer sembang aku dpt tgk dia pehtu menaip ala² pentomin jerla.

dah sampai digital mall, itu ahli majlis dpt la benda yg dia mau. seketul WD xternal hard disk berkapasiti 320gb dan aku plak hanya dpt kaver N81 8GB aku jerla. jadikler. tiada la hasil webcam segala. dan kami tlah berjaya meng lunch kan diri di...............sushi jer. hiksbiggrin



aku makan banyak gilos tadi. 4 pinggan. sedap plak sushi arini, ke pasal aku dah lama tak makan. minum air jus epal yg bapak mahal.
si ahli majlis makan sotong merah. eeeeeiiiuuuu menakotkan.

15 comments:

SYAbAR said...

Dik, kau dgn Bro Dj asyik mkn je kerjanya, but mkn2 pun body kau tak le out of shape cam Bro Dj kita tu. Tahniah!!!!

Beautiful Disaster said...

sy slalu seram nk mkn sushi. xtawu nape. mayb blm biase mkn mende mentah2. aduh. tp tgk org mkn mmg sedap.

Dj Epoi said...

Weh!!!! Nhutuk Gua sampai kesini...!!

Memang Fav Gua SHUSHI ponk....
Ok lah ...baru Gua tau....Lu ponk suka Shushi...

Nanti kita gi makan *Beregu* hahahah

payiet said...

Nak ikot nak ikotttt

kakpiah said...

tak penah abad aku mkn sushi nih kak..
takott nk cuber..
hehehe..

Diamilikku said...

errr..kat perlis nih pun ada peminat sushi gak...tak mau ajak ker???hehehhehehe

TiNiE said...

syabar >> hehehe makan sikit2 jer... but mkn2 pun body kau tak le out of shape, <--- i took that as a compliment, tq kakmin

BD >> akak dulu pun tak lepas sushi ni, tapi ko tanya kakdina cemana akak leh gilakan sushi...

dj epoi >> ooo suka sushi gak ek..ok ok

payiet >> jom jom

kakpiah >> try lu ros..sedappp

diamilikku >> wah tambah lagi sorang umah peminat sushi, jom jom...

Baby Lyana said...

sushi? my feveret.. yummy..

zubye said...

Salam Tinie, first of all.. tima kasih sebab participate and gives comment utk EOG contest hari tu ye :-) lain kali boleh cuba lagi...

Tinie nyer kids semua girls yee... bestnya.. nanti dah besar sonoknya derang leh citer itu ini and share itu ini kan..

ok take care!

MariaFaizal said...

Definitely my favourite!
Addicted to the ZINGGGGG feeling of wasabi attack right in the nostril! Peh.....

TiNiE said...

shaf >> nanti ada rezeki jom kita p pekena sushi..

zubye >> ooo maknanya saya tak menang la yer..hehehe its ok. yer sumer anak gals..insya-Allah amin

mariafaizal >> oo itu yg sodap tu kakkimie, campow toyu dia terangkat!!!

inez said...

akak sker..akak sker...:)
sushi adalah makanan kegemaran akak di pulau nih..the most that i loike - unagi... dalam bahasa melayunya belut...pergghhh..sedap!!!

~xoxo~
Leny

TiNiE said...

haaa tambah lagi sorang umat manusia suka sushi..kak leny balik nanti kita konvoi p makan sushi ramai² jom jom

inez said...

tinie,

balik mesia nnt apa kelas makan sushi...kita nk balun sik mak sambal paru, daging dendeng, deroyan, yong tu foo, ayam kampong goreng...perrgghhh..baru la kelasss...:)

Leny

TiNiE said...

kak leny >> hahahah nampak no mmg dah listkan ek apa nak makan...hahah yerla..tinie kasi can la..makan..makan...

heart my community