Followers

March 17, 2009

lunch aku di wendy's sajer....

sepantas kelajuan cahaya aku dan sorang lagi ahli majlis zasss meninggalkan opis. ada isu suam² air suam yg perlu kami bualkan. standardla ahli majlis aku ni. tempat meratap mengadu domba. tapi masih di batasan normaya aku sbg seorg istewi org okmrgreen.

oleh kerana memasing mcm tak lapar sgt, kami terjah jerla kat wendy's since ada package baeeek punyer dgn harga RM6.99 se package. yeyyy tepuktangan ahli majlis banjer aku. syukur, syukursembah. thanx beb moga cecepat la ko dpt jodoh yg baeeekkk punyer jugak.

tgh memasing sambil sembang, yg sorang sambil layan facebook mobile yg aku plak sambil layan sms dari kakak aku kat kg. tup tup masuk satu mms. ala, nak ciwi ngan aku big apple donuts jer pun. tak heran aaarrrr......jelir.



aku amik cheeseburger ahli majlis amik beefburger (kekonon takmo cheese takot gemooook, walopon ko dah gemoook balik kangelakguling) matik la aku pasni.




mms yg kekonon nak kasi aku jeles la dgn donuts diorg tu.

blogger-emoticon.blogspot.com

tak heran!!!!!!

22 comments:

Jocko said...

sedap nyer donut...
aku ingat hari2 ko makan kat MAMAK tepi HRDC tu jer

Baby Lyana said...

sedapnyaaaaaaaaaaaa... Donut tu.. ye ke ko tak jeles?

payiet said...

aku sukak yang ada cheese ngan pink panther <- stoberi nyum nyum

:"♥KakAsHi:"♥ said...

aduyaiii aku pn dpt...
hihihihi

sakit pyut laaaaaaaa....

ieza said...

akak ni suka la wat org lapau...

Diamilikku said...

ish sape yang nak buat akak jeles tuh...
cuba bgtau sikit....nak kena babap nih..hehehehhehe...sedapnya donut tuh kannnn....harus ku terjah big apple kat tesco malam kang....

TiNiE said...

jocko : wei!!! aku lunch hour sehingga tarikh hari ni pd taun ni baru sekali dua jer minum kat MAMAK tu tau..selalu aku cari makan kat luar...hahahaha

shaf : tak, pasai aku tak rasa nak makan benda manis at dat time...*pasai itu meal wendy's ada dpn mata aarr*

payiet : tetiba kan...

kakashi : kan, mcm la kita tak leh p beli sendiri..huhuhu syokla depa dpt jumpa²an...

ieza : lapau makan la za...

sone : kakzamie la tu..dia kat loqstaq ni, tu tapau big apple tesco mergong la tu..haih

Beautiful Disaster said...

kak, sy eran kak. tetibe nk suh laki sy beli big epel. tp kn kak. mst lg seminggu sy dpt mkn itu donut. muahahaha.

TiNiE said...

BD : ala ko zass jer sendiri ke pyramid yg kalau kentut pun leh dgr dari umah ko kan..situ ada jCo..sama jer rasanya...

aramis2177 said...

tinie......
sedapnyaaa!wendy's tu aku xpenah rasa lg......sedap kaa?ygbig apple tu hang xjeles.....tp aku yg jelesssss..uwaaa....sedapppp!

TiNiE said...

farah : kalau letak wendis n mekdi, aku go for wendis la pasai dia food dia lagi fresh. panaih²..besss

Dj Epoi said...

Haluuuuuuuuu.....
Walawaeiiiiiiiiiiii!!!

Makan Sedap sajer!!!!!!!!!!

Gua baru balik darik PERTAPAAN...hehehehehheeh

CAHAYA said...

tak pernah try wendy's. Sedap ke?

TiNiE said...

dj epoi : lu bertapa kat man?? bila nak siap nih...!!!

cahaya : sedap. sgt recommended...

eRRuL AspHyxiAteD said...

tapikan big apple donuts sedap tau..

ari2 makan Alien Donut kat sana..

TiNiE said...

errul : amboi bes nyer..mmg sedap pun, tapi manis mana leh makan seselalu...

Mama_Aqish said...

kak tinie tak pernah jawab tag kite...ape kata kali ni kak tinie jawab tag sempena cuti sekolah ni saya bagi kerja sekolah...he...he...

~Cinta Cukulet~ said...

kalau la dapat donut yang cokelat tu perghhh..marbeles huhu

alladiin said...

Lunch wa pula hanyalah berbekalkan nasik yg di tapaukan oleh bini wa pagi tadi. Malas nak gerak mana2..

TiNiE said...

mama_aqish : i'll try my best *helo, ai bukan budak sekolah la..tak releven langsung cuti sekolah kena wat keje sekolah hahahah*

cinta_cukulet : sumer donut dia bes!!!

alladiin : besnyer bawak bekal...

mummy_adam said...

sodap nyer... nak jugakkkk..

TiNiE said...

mummy_adam : nak wendy's ker nak donuts tu??

heart my community