Followers

March 31, 2009

something to ponder



rupanya kakmin ada kasi aku this award a few days back. aku tak pasan. so, since aku dah jumpa apa lagi, just grab n post it here. i like! i like! tq kakmin.

aku nak awardkan award ni kepada sesiapa saja penggemar sushi. sila..sila...

9 comments:

eRRuL AspHyxiAteD said...

gila la sushi ni!!

SYAbAR said...

Bukan a few days back, a few weeks back. Apa2 pun tak kisahla janji kau dah perasan.

Kau kan penggemar sushi, so kalau terima sushi cantu, part mana yg kau mkn dulu.

TiNiE said...

errul : sib baik sushi tu yg gila..

syabar : hek, yer ke kakmin tak pasan plak saya...saya minat sushi yg basic2 jer kakmin..takat ada mayo n tuna..dan dan teleyo..hahaha

Diamilikku said...

sedapnya sushi...
teringat sone..tiga hari sebelum lahirkan alesha..teringin sangat2 nak makan sushi..makanya terpaksa ke penang nun untuk makan di sushi king...hehheheheh..tapi skrg udah ada di Tesco..senang mau beli...walaupun bukan sushi king kannn

ijechan said...

adeh sayangnya nak makan sushi ni~

Baby Lyana said...

Sushi! my peberet.. akan ku ajar Lyana makan sushi.. tetambah raw salmon...perghh...

nanti akan ku kutip ini award..heheh

SyaNa said...

oohooo...
me love sushi :D
ijin kan sye amek award ni ye

Mya said...

sy suka sushi! harus saya ambil award ini! :D

TiNiE said...

sone : janji sushi..

ijechan : zasss jerla..

shaf : yer yer sila..

syana : dipersilakan wahai ciksyanasaid

mya : sila..sila wat cam award sendiri

heart my community