Followers

March 31, 2009

RM..RM..RM..


hmmm...lapar



kasi close-up sikit.
agak² berapa?garupale


p/s: something i might want to do with this money..tungguuu...

24 comments:

SYAbAR said...

3K

pinkiss said...

2.5k

mrblind said...

keras lagi duit tu..baru cucuk ke..

Beautiful Disaster said...

wohoo. bak mai bekeping2.

Mya said...

8 juta kot? :p

Azure said...

nak shopping ke? wahahha

TiNiE said...

syabar, pinkiss n mya : salah

mr.blind : fresh from da counter

BD : bleh..bleh..

azure : tak..ada samting yg memerlukan wit bagi melaksanakan impian..hehehe

Baby Lyana said...

2K kot... nak beli handphone baru ek...

SYAbAR said...

Kalau cantu 5K

SYAbAR said...

Nak buat kitchen kabinet ya dik.....

SYAbAR said...
This comment has been removed by the author.
TiNiE said...

shaf : hp baru dah kena zass dari list...

syabar : almost betul dah..4.8k jer, yer yer standby nak wat reno umah..wit tu for lawyer bagai nanti..tggu quotation from bro dj kita..heheheh

eRRuL AspHyxiAteD said...

uiks.. nape gi rombak bank tak ajak aku??

Deqna said...

aku tau sebahagian dari duit tu ko nak banjer aku kan? kan?

~Cinta Cukulet~ said...

mak...mak...makk...jgn tinggalkan adik bila nak gi shopping hahahahaa

plearus said...

uih!! byk nya cash dilambakkan !! nak sikit!!!
aku ni dah tak reti nak bawak duit cash byk-byk dah.. takooootttt... :-D

TiNiE said...

errul : kalau aku rompak bank, harusla skang aku meringkuk..takmo takoot..anak² aku ramai kesian diorg..

deqna : sabo na, nanti aku g sana aku banjer..don worry

CC : jom jom...

irma : wit tu pun dah selamat masuk bank kepala ghimau..huhuhu

Jard The Great said...

beli laptop??? hehehe...

Diamilikku said...

haaa...untuk projek fantasia bro DJ Epoi kannnn...hehehheheheh...cayalah kak tini....

Mama_Aqish said...

kak tinie...kalo teka betul leh dapat tak duit tu???he...he...he...

TiNiE said...

jard : laptop mmg ada lam list...tapi masih leh hold..

sone : yearrghh..tak sabo nih

mama aqish : haaaaa..bleh bleh

naja said...

aku terliur tgk duit tuh.. aku ni mata duitan kah ? atau liur duitan kah?

mummy_adam said...

manyak nyer $$$$...
akak cantik..baik..comey..cute..pemurah..pemurah..pemurah..
hehe

TiNiE said...

naja n mummy_adam : wit tu dah selamat ku bank-in kan di bank kepala ghimau...

heart my community