Followers

January 29, 2009

sesi umah aku plak diterjah...


second day cuti CNY...
kami sefamily keboringan..
roger2 kak ros kata nak p lunch umah dia..
zasss ke johan setia... *lagi*
makan2..guling2 jap...balik PJ...
ada family khas dari Puchong nak terjah umah aku plak...

tepat jam 5.15pm mereka pun sampai...
bawak sata dan jajan banyak sekali...
nasib baik sumer org pun mkn itu sata...
eh, blum kenalkan ek sapa yg terjah..
djepoi n family...ada suked, syamil, anas n cikdin (adik suked)...
motif??? nak amik hanger tudung yg aku beli dari sini ni ha....
2 ketul hanger tu...so, sekalian boleh la diorg tau umah aku katner..
aritu dah terjah umah dia kan...

apalagi, bergumbira la ppgs pasai pakwe dtg..
hehehehe..dan dlm celah tu plak..
kakros yg keboringan pun mai...
dari johan setia mai PJ plak..
gasak..janji hepi....



syamil di kerumuni aweksss.....
berbaju oren djepoi, berbaju biru suked....
berbaju merah en.nahar...

mereka adalah sebaya...6 tahun, tapi si syamil adalah
sekali ganda besar dari sarah...
anak sapa??? tgk ayah dia laaa...:))


dan mereka jua adalah sebaya 3tahun...rupaparas mereka ada mirip... rambut adalah sepesen....hehehehe

9 comments:

Diamilikku said...

ya ampuuunn...tingginya anak bro DJ..
ish ish ish...putih lepuk mcm mat salleh..kalau anak kak tini jadi awek syamil..jenuh lah melangut..mcm sone ngan mizan..hahhahaha

fham5579 said...

besaq gak no teratak k.tinie ni

Naddiea said...

haah la hanim.besaq n luas umah kak tinie.main beskal besh neh.kalah umah den...

TiNiE said...

sone >> hakhakhak...tu gambo tu kira dah declare la tu..jadi awek syamil hahaha..takdak maknanyer...haaaaa mizan lagi, satg di kata obses...hahahaha

anim n shepah >> jgn terpedaya ngan tipu daya cat dan kamera dan pada hakikatnyer umah ku itu hanya berkangkang2 manusia jer..umah flat biasa jerla....nan ado luas sgt pun...

mygen2u said...

saja jalan2 jumpa blog ne..

rajin2 layan la blog ne lak..
tapi bukan blog private blog tu buat isi masa terluang sambil buat passive duit je...

http://picture-wallpapers.blogspot.com

blog lagu rock http://rock-song-lyrics.blogspot.com

blog lagu tak rock http://freelyricsmp3download.blogspot.com

TiNiE said...

mygen2u >> jln2 nanti singgah2 la lagi..wah lagu rock, harus akak terjah nanti...zasss

Dj Epoi said...

Woit............sorry 2 tak perasan..HUDATE laju sangat nih woi!!!

Best2 pergi Rumah Lu....
Sempoi dapat kenal Brother Nahar !!!
Orang kecik sora besar hahahah ...Gua gurau jer ..hehehehhe

Hope bley pi terjah lagik.....depa kata Mie pandai buat LAKSA ...betui ka?

TiNiE said...

dj epoi >> aiyoook sapa wat fitnah secara terang2 an tu...mie ni masa hapa pun tak tau..apatah lagi la laksa...boleh jer, bebila mai lagi terjah...umah sentiasa terbuka...bro nahar tu tak reti sembang sgt..layankan jerlaaa..

mygirl said...

jalan2

lawak h1n1 selamat melayan

http://ohbetul.blogspot.com/2009/09/topeng-h1-n-1.html

heart my community