Followers

January 18, 2009

Nama TAG ni : Tag EX...zasss

Si parikh tag aku...dak hensem ni aku kenal ekceli dah lama eversince mula2 jejak B*M nih...rakan seinduction aku...dia, epol n ita pun penah kasi hadiah masa wedding aku...dan mendalah tu ada lagi sampai skang...so, jom nengok apa aku nak jawab sempena tag dia nih...zassss

WHAT IF YOUR EX-GIRLFRIEND/ EX-BOYFRIEND SAID THESE TO YOU....

1. hi, how r ya?
Ok, ok jer....siul

2. hey! you wanna go to mall?
Tak kot, kalau yer pun nak gi...jenuh nak angkut ATM aku skalik...

3. i love you..
hoh, giloss...tension

4. do you want some cookies?
ok gak, cap famous amous jer...cap lain tak layan...chipsmore pun bulleh aar...

5. can u take me a picture?
takleh, i hv '5mth bb' to carry...hehehehejelir

6. help me in my homework
uiks, study tak habis2 lagi ker...seb baik laaa, tak jadi aku ngan ko...

7. here's my gift to you
nak..nak..tq!!!peluk

8. let's just be textmates
No Problem...

9. do you want me to buy u an ipod?
nak...nak...beli 4 cukup sorang satu...sengihnampakgigi

10. let's sit together in the bus..
giler ke haper nak naik bas...takmo2 tapi kalau ko chartered satu bas ok gak, muat satu pemili aku....hah

11. hi baby
hi...babai

12. you still cute..
tau doh...tq!!!rindu

13. i still love you
ermmm... busuk *nak muntoh ijo*

14. can i visit your house?
datang je la...bawak ramai2 dtg, senang anak2 nak pau wit raya....

15. do you love me?
giler harus meroyan jwpan nyer tak....takbole *not good..not good*

follow this instruction:

named 5 candidates on ur list, ask them to complete this tag repost on their blogwrite title "what if ur ex said this to u?"

aku nak tag org2 nih:

shaf
farah hasliana
sone
fazemy
napee >> try le wat napee ooiii, saja aku nak test ko nih...

kalau ada yg dah penah kena tag ni, sori ek....kalau sempat wat la yer...dah, adios....chiow!!!!

5 comments:

aramis2177 said...

aisey....tag pasai ex nih!huhuhuh....harus meroyan gak nak layan nih!hahahhahaa...i try i try.....!

aramis2177 said...

aisey....tag pasai ex nih!huhuhuh....harus meroyan gak nak layan nih!hahahhahaa...i try i try.....!

TiNiE said...

farah >> wat jerla...

aramis2177 said...

uiks....sudah siap daaa.....hahahhaa..sila semak cikgu!

jacker said...

bank700
oil6324
boar444
beef8546
boa990

heart my community