Followers

January 11, 2009

atopic eczema vs pmc : last part

sabtu 10/01/09 : yess...pas jer paediatrik fatihah dr azam wat rondaan dan memberi sepatah kata dua...dia menegaskan yg kami boleh discaj arini...tapi selepas dermatology jumpa jugak...so, okla...masa turn dermatology aka dr steven chow sggh hensem dan wongi ini doc jumpa sempat gakla aku wat pesanan penaja nak stok ubat bnyk2...dia pun dgn berat ati melepaskan aku n fatihah pergi...heh??

aku dpt jer slip, terus turun kat bahagian discaj nak clearkan apa yg perlu di clearkan...hohhah!!! giler bil 3k++ eh...itu total bil...yg perlu aku topap RM81.60 ajer...sempena duduk bilik 2 katilpenat... aku bab2 nak setelkan bil spital mmg saspens sikit...hehehe takooottt....

zassss ke farmasi...bapak nyer ubat dia bagi 2 pastik sumer satu2 ubat dia bagi x3...haaaa....mana taknyer lam bil aku tgk medication = RM1,078... haaaaaaaaaa...

terjah balik bilik, kemas2 beg segala...amik gambo fatihah las dlm bb kot dia..merangkap bb kot aku gak..tetiap malam aku meringkuk sama lam bb kot tu ngan dia tido...bessss...hikss...tepat kul 12noon somi sampai dan kami pun pulang....

7 comments:

Dj Epoi said...

Perghhhhhhhhhhhh....nasib baik
tak yah bayaooooooo....kalau idak...DOITTTTTTT bonus.......habis kesitu jer laaaaaa hahahahah....

Alhamdulilah shukur!!!!!!!!!!!!!

suked8787 said...

Alhamdulillah...bb Tihah dh boleh kluaq ward....semoga bb Tihah sembuh sepenuhnya....

inez said...

tini,

if im not mistaken, eczema ni related to asthma...so take care of her extra careful. she must be sensitive with the environment, also allergy.

leny

TiNiE said...

dj epoi n sue >> yer mmg bersyukur ssgt dia dah much better skang..

kak leny >> ok sis, noted...thx for yr info...

electric bicycle said...

So lovely child!!

Deqna said...

bapak mahal byr duit hospital sampai byk tu..seb baik lah.....

TiNiE said...

electric bicycle >> tq..

deqna >> betul na, aku terbuntang gak bijik mata nengok ke bil..seb baik la...bak kata ko gak..heheheh

heart my community