Followers

January 21, 2009

ni yang aku marah dgn diri aku sendiri nih...


belum pun lunch hour aku dah kehilangan ratusan ringgit... *wah, tak boleh blah* ...yerla, manatak nyer...masuk jer opis blum kul 8.30am dah ada sumber2 menyogok aku dgn tudung2 ekin yg cecantik...aku up 3 lai...*pasai rega dia murah, less than RM30 selai..ok blame on me pasai ada alasan ceni kan*...pehtu tup tup ada plak hamba Allah ni sogok aku dgn this blink2 gelang... *oh nooo...i can't resist..help!!! help!!!* ....so sumer2 tu equals to RM131 hoh, ratusan la kan...huhuhuhu....

inilah mendalah2 tu....

siap pakai tu....layankan jerla....

11 comments:

pinkiss said...

tinie, bukan sogok namanya tuh.. tapi SOGO. kikikii.. takpe.. janji hati senang. lalalaa..

Mya said...

zasss kan je kak...

Deqna said...

ko memang dari dulu lagi.. memang cpt jer membeli tu..

Baby Lyana said...

hahha..x tahan dugaan.tapi kan, kenapa background gambaq gelang tu cam 18SX jer.. ermm..ke pandanganku ajer.. hahaha setelah dibelek, itu gambar tudung..hahahahah

Beautiful Life said...

Mengancam jugak tudung ala2 Ekin nih...sesuai gak dgn muka hang...

Dj Epoi said...

Siuuuuut btullll.......Hati dah nak...apernya yang nk dipikew lagi Mie oiiii.....!!

Cuti nih Gua turun umah Lu k....

TiNiE said...

pinkiss >> huhuhu dah lama tak gi SOGO..windu!!!

mya >> zassss....

deqna >> kau...kok yer pun kekaver la sikit stetment tuh..hiks

baby lyana >> erk...18sx gumana weih??

beautiful life >> sesuai ek nuwal?? tq..tq..

TiNiE said...

dj epoi >> ok bro!! wa tunggu lu..kali ni biar betul aaarrr....

Baby Lyana said...

18SX cemana? kalau tengok sekali imbas tudung tu, cam patung pakai panties warna hitam..tapi 2-3 kali tgk dan tenung baru perasan.. maybe mataku waktu tgh ngantuk kot..

fazemy said...

Tringin gak nak pakai tudung nih..tp tunggu harga dia turun dulu. Boleh? Haha..

jacker said...

aodaliya
kanpeila
moerben
xini056
riben668

heart my community