Followers

January 19, 2009

fatihah sudah pandai wat aksi merbahaya...takooottt!!!!


inilah aksi tu...
kalau dia tido lam buai, aku ingat okla leh let go jer...
sekali pagi tadi, tup tup leh jumpa dia tergolek atas katil...
upernyer, dia leh tuas badan dia jatuh dari buai...
seb baik buai dia tu mmg aku posisi kan di atas tilam katil aku...
tapi very not good ok....takbole
dangerous!!!!


sekalian tepek jerla gambo dia terkini...
standardla kak lang dia tu menyibuksss...

12 comments:

payiet said...

fuyooo, manyak teror

alladiin said...

wei...adoiyai..

Baby Lyana said...

bb tihah ini mengerikan..jangandok tinggal tidoq buai...

AQisH said...

biasalah umur² ginilah diorg jadi stunt bagai..apapun baik² jaga anak yer ;-)

Diamilikku said...

hahhh...samalah ngan alesha..dulu biar atas katil selamat jer..skrg dah pandai buat aksi stuntman..bedebukkk jatuh katilll..adoyaiiiiii

fazemy said...

mak dia dok amek gmbr je..bkn nk selamtkan anak. haha. seb baik fatihah ada skil cicakman turun buaian..selamat smuanya. haha

TiNiE said...

payiet >> sggh terror...

alladiin >> mmg adoiyai pun en.ashri

baby lyana >> harus takkan tinggai dia masa dia lam buai..

AQish >> insya-Allah akan jaga anak-anak dgn baik...

sone >> alesha debab dah penah jatuh katil??? syiannyer...

fazemy >> mak dia amik gambar sesambil dok pantau la tu...hahahah

pinkiss said...

weh.. besar nanti suh dia masuk realiti show SURVIVOR..

Baby Lyana said...

Baby Lyana pun pernah jatuh katil..nasib baik katil tu rendah..dalah sekaki setengah dr lantai..dan lantai bawah itu berkarpet..tidoq buas sangat..dan bawa lembek jer masa tu..lepas tu, Daddy nye dah serik...bawa tilam tebal yg empuk utk anak dia supaya anak dia tak jatuh meniarap bila tidoq buas..

Deqna said...

kiutnya fatihah... anak buah aku pun selalu gak wat aksi cam tu...

Deqna said...

kiutnya fatihah... anak buah aku pun selalu gak wat aksi cam tu...

alerts said...

biduoshao
zanghua650
hongyan7530
yueguangshi
yuchangjian

heart my community