Followers

January 02, 2009

lunch aku arini...

zasss ke amcorp mall...
dgn satu tujuan nak beli alatan sekolah budak2 tu...
masukla satu kedai ni...
nak cari sumer yg berunsurkan princess...
aku jumpa banyak tajuk ben10..
tapi memikirkan puteri2 aku tu dah la ala2 lasak..
kalau amik ben10 harusla jadi hero plak kat sekolah kan..
so dpt ler sumer yg berunsurkan princess...
aku amik 2 kotak kaler, 2 bijik pencil case, 2 pakej stationeries
n satu beg kecik habuan najihah...

masuk plak giant, terus terpandang stokin..
yes, diorg blum ada stokin...
amik satu pek 3 psg stokin...
pehtu amik satu pek body wash diorg kat umah bbsitter dah abis...

aku amik lunch kat mekdi makan double cheese M set...
pehtu, jalan2 cuci mata lagi...
about 2.10pm aku dah sampai balik opis...
harap diorg suka la ngan pilihan ibu diorg ni...

*aku yg excited anak2 nak masuk sekolah hehehehe*

4 comments:

handmade jewelry said...

where you come from!

我爱麻将网 said...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not know how you advice!

游戏秘籍网 said...

After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!

googler said...

fendi bag
fendi hand bag
fendi spy bag
fendi bags
dolce gabbana

heart my community