Followers

January 05, 2009

hari pertama persekolahan mereka....

oleh sebab harini merupakan hari pertama mereka ke sekolah...
bangun pagi mereka tidaklah menjadi isu sgt...
tetambah si adik...sekali kejut dah zasss ke bilik air...
si kakak tu cam ala2 gakla...
pasai dia dah penah g sekolah kan taun lepas...
bila sebut pasai socks n kasut baru...
dan dan la mata diorg terbuntang..
baru ada aura lain yg menyelinap kot...
so pagi diorg arini adalah LULUS....


pakat2 teruja pakai sokin n kasut sekolah baru....

sekolah mereka...achik tlg cross kan jalan...hepi dpt masuk sekolah pada hari pertama persekolahan....TAHNIAH anak2 ku!!!

9 comments:

fazemy said...

Teringat mula2 masuk sekolah dulu..bila masuk darjah 1, rasa abang2 darjah 6 tu dh tua sangat. Skrg ni tgk bdk darjah 1 masuk skolah, rasa dh tua sgt sbb dh lama hbs skolah. sob sob dh tua

:"♥KakAsHi:"♥ said...

ooo alia sma ngn nana la kn msuk tdika 5 yhn nya kn..

sarah thn ni bru tadika btl kn..huhuh tak sbar nk tnggu si bby najihah nu hahahh..sian la ari ni dia kn dok sorg2 la dlu kat umh kak imah tu

smntra nk tngu kak2 dia blik..kih3

kakpiah said...

alahai tiutnya...
Rantaro lak .. permintaan dia hari nih..
balik sekolah nnti dia nak jam BEN 10 *hang taw dak kak menatang apa tu?*
kalo dak dia tak mo gi skolah.. buleh?

TiNiE said...

fazemy >> takdala tua beno kot..baru early stage of tua...ermm ada ke centu??

kakashi >> tula, tadi ayah dia anto naik motor, meraung la seround pasai anto dia sorang kan..lelain naik keta ngan aku..

kakpiah >> akak tau..BEN10 ni pun budak2 tu sker gak nengok citer kartun tu...skang melambak benda2 sekolah yg bertemakan ben10 nih..ko beli jer ros...akak rasa kalau pandai cari tak mahal pun..harusla kalau beli satu kena beli dua kan??

Diamilikku said...

hahahah..kelakar tul mintak ben10..budak2 sekarang....pagi td dgr hot fm..anak si FBI siap mintak hp kat mak ayah dia okay..mulehhh???

TiNiE said...

sone >> seb baik anak2 kak tini mintak kaler yg berunsurkan princess jer..janji baru

payiet said...

Ayok kak tin apa sudah jadik ngan gamba terkangkang bagai nak pakai socks, hahaha. Anyway can't wait nak tunggu anak sendiri first day kat skola hehe

Mya said...

yaya pun dah sekolah smlm.. :D

TiNiE said...

payiet >> budak2 kangkang comey..jgn org tua kangkang udah, buruk ghomannyer..

mya >> tahniah wat yaya n mommy yaya juger...

heart my community