Followers

January 01, 2009

entry pertama 2009, good bye 2008...

there's nothing much yg aku nak jot...
yg pasti 2008 adalah tahun yg suka duka nyer balance jer...
2009 i need to work more in making my dreams come true...
and the most important thing i need to lessen my laughhah
eerrrk...cemana tu ha???
takleh gelak bnyk sangat, takleh sooo sial bnyk sgttakbole
harus fokus n serius dlm kerja harian aku...
tak kira in my personal or in my official work...

biar apa org nak kata....
pekakkan tingerbising wat bodow jersiul...
tapi jgn jadi bodow dah ler yerkenyit
dah boleh kenal sapa kawan n sapa lawan...
errrmmm...akhir kata lu pkla sendiri!!!!

9 comments:

shaf said...

adekah ini ade kena mengena dgn semlm punya kes? hehe sibuknya aku.. apa2pun, aku pun dah kena 2-3 kali..dan sekang aku tahu, semua x leh pakai.. unless kawan2 tu tido sebantal ngan kau dulu.. tu pun, x semua leh pakai beb..

TiNiE said...

shaf >> yerla..standard la tu..so, skang kita jaga family kita dah la n kawan yg kita bebetoi percaya tapi tu pun kena tapis gaklaaa jgn sumer kita berciter kan...tula, pengalaman mematangkan fikiran..

Naddiea said...

kak tinie,happy new year..tp naper awal2 lagi dh macam sedih jer..ada kes aper kak??opssss sorry sungguh menyibuks shepah ni.tp betul apa akak kata kawan2 pun x sume leh percaya.

TiNiE said...

naddiea >> nad, same goes to you..biasala org kan..kita mana leh kontrol..tapi tula let bygone be bygone..kita bukak buku baru dgn azam ada improvement lam diri kita..hehehe tq sis

Mya said...

ayat2 kat bawah tu cam sesuatu je.. takoooott...

TiNiE said...

mya >> pengalaman mematangkan fikiran...sama2 la kita mya ooii..hahahaha

runescape money said...

can you email me: mcbratz-girl@hotmail.co.uk, i have some question wanna ask you.thanks

视频斗地主 said...

It seems a little more than I need to check the information, because I was thinking: Why does not my GLOG these things!

intelligence said...

prada purse
prada uk
prada hand bags
miu miu
miu miu handbags

heart my community