Followers

January 05, 2009

sepasang kasut hitam...

yess..dah lama nak beli kasut....
wiken pegi pyramid pun tak sempat nak grab...
since arini lunch hour aku cam malas nak dok opis...
aku zasss ke midV...
within 10min dah sampai siap parking *sila kagum..hiks*
pehtu terus terjah memana butik yg aku nmpak ada kasut pompuan...
*hajat ati nak ripit ELLE, pasai ada gakla terminat masa kat pyramid aritu*
sudahnyer aku terjebak ke kedai primavera saja...
within 5min aku dah beli spsg kasut bercap itu *sila kagum sekali lagi*
dan lunch aku arini adalah hasil tapauan di burger king saja...
zass balik opis...traffic smooth...dan aku sampai opis tepat kul 1.50pm...
*dan untuk kesekian kali, sila kagum ok* hakhakhak


rupaparas kasut ku yg biasa2 jer...


lunch aku arini...set medium whopper *penat gakla nak habiskan, besaq*

10 comments:

fazemy said...

Wahh kagumnya..ahahaha. Suatu masa dulu kan saya penah jd pencinta tegar kasut. smbil digelar "Mek Kasut"..baru2 ni je dh insaf sikit. klw dulu pntang tahu ada org beli kasut..cth baca blog ni kan..meluap2 prasaan nk g beli aksut camni jugak. seb baik dh insaf..huhu

Btw..kasut tu cantik..sempoi..

siti said...

a'a saya pon dh lama xmembeli..sjak xleh pki kasut cantik2 & tggi2..nk dkt sethn da serelom sandal leper tu

Dj Epoi said...

Kasut MUNCUNG ITIK...heheheheh

suked8787 said...

Wah K Tinie...Tahun Baru...Azam Baru...Kasut pun baru...

Su skrg ni x leh melaram kasut la...dok seret sandle ja...

Kdg2 geram gak dok tgk kasut hensem2 kt shopping complex

shaf said...

tinie.. ohh PRIMAVERA... faveretku..tapi apakan daya, kasut2 itu menjadi penghias almari kasut sehingga la tak tau bila..sebab semuanya tinggi 3-4 inci..kena tunggu lama sket lor mau pakai..

TiNiE said...

fazemy >> akak beli kasut ni 2-3 tahun sekali dik...

siti >> yer, akak tau kamu jua penggemar kasut berjaya..pas abis pantang sok, jom kita soping kasut laju2...

pone >> biar kasut muncung itik, jgn tuan dia muncung itik gaks..

suked8787 >> sabaq sue, pas bersalin sok, jom kita kuaq soping kasut ramai2...

shaf >> aku purposely cari yg tinggi 1 n half inch jer tak salah tu..skang kat pasaran kasut tah haper haper...sumer ala2 tema clubbing nyer kasut..nyampess...

Naddiea said...

kak tinie,betui la kasut2 la ni seme stail pi clubbing.sudahnyer x dapek la nk tumpang beli.hihihi...
last2 pakai sandal je.huhuuhu..

Diamilikku said...

primavera sone duk bersawang dalam lemari..tinggi sangat sakit pinggang..walaupun cantik designnya

TiNiE said...

shepah >> tula tu, yg tajuk guess especially..giler tumit baling hanjin*...leh mati natang tu...

sone >> yg ni tak tinggi sgt tumitnyer, tu sbb kak tini amik..pendek kata selesa laa...

AQisH said...

amboiii bestnyer beli kasut..akak pon lama giler tak membeli ni..kehairanan ni..

heart my community