Followers

January 22, 2009

nak shopping susu + pampers pun susah....


haih...nak decide tpt shopping pun susah...
kejap nak p tesco...kejap nak p k4...
tesco plak kejap nk p yg puchong...takmo jem..
pehtu decide nak p yg one utama plak...ishk jem jugak...
tesco xtra kat shah alam??? dah, jauh plak....adeh
harus la sumer tpt2 di atas mempunyai possibility yg kuat untuk jem...
nak nak time masa tu lepas maghrib...
plak tu kan CNY dah dekat, harusla merata riti shopping mall harus penuh...
end up kami ke k4 midV saja...


yer...aku cuba untuk memboikot huggies....
so, aku cuba ambil diaper yg bertajuk selain huggies...
huggies tersenarai sbg brgn yg perlu diboikot..
tak banyak sikit laa niat aku nak tlg mangsa palestin kat Gaza nuunn...amin

en.nahar sibuk nak beli hanger...
kami di sini hampir 15min tggu dia belek hanger..
las las dia dpt la 12ketoi hanger = RM14.95...
mahal ok!!!! *pasai aku yg bayaq..ishk*


as usual waktu ni fatihah adalah sgt good gal...
dia dan dunianya....

10 comments:

Dj Epoi said...

Tahniah!!!!

Teruskan Baikot ......
Tak banyak cikit pon jadilaaaaaaaaaaaaaah....

Nawai tu yg penting .!!!

pinkiss said...

fatihah gud gal mcm aunty pinkiss dia.lalalaa..

Beautiful Disaster said...

kak, kate nk boikot? k4 tu byk kuar duit utk israel taw. hehe.

TiNiE said...

dj epoi >> insya-Allah

pinkiss >> yer yer..auntie pinkiss mmg good gal...gal ker??

beautiful disaster >> alamak... ye ker ryn??? huhuhu

aramis2177 said...

Hehehhehee.......syok noo hang jln2 soppin2 moppin2...hehhehe..haaaa.....boikot jgn xboikot.......aku kat sini pun seboleh mungkin mana yg aku tau...cuba2 gak laaa.......mana tau kan sikit2 sumbangan kecik dr kita ni dpt membantu kan..kan....kan....!

:"♥KakAsHi:"♥ said...

bby najihah msti ikut jgk ker hahaha
kesian akak2 dia kih3...

apa leh buat sarah ngn alia...najihah kn putri kah2....wjb bwk...^_^

TiNiE said...

aramis2177 >> betoi tu farah, aku tak tau plak k4 tu one of them huhuhu...

kakashi >> bawak yg kenit2 ok sikit kot...kakak2 dia tu tinggai jerla..depa pun sronok, dpt layan kartun

AQisH said...

tesco & k4 pon dlm senarai boikot dik oii ;-) nasib baik ler giant dkt ngan rmh akak..legaa..

TiNiE said...

AQish >> yer yer...dah kena hilite dah kak qish..ok ok pasni slow2 tak pi dah la situ..insya-Allah *tapi tesco barang murah..cena???*

alerts said...

langhao95
shihou67
aoxiang57
lingyuan59
piakqiu67

heart my community