Followers

August 30, 2009

entry berpassword - pic aku beserta rambut baru. heh!


Show encrypted text


sapo nak tgk boleh mintak pw via apa saja yg korang boleh reach diriku eg. YM, SMS, email dsb. *wanita sahaja yer* hormatilah diriku ini. ehek....

21 comments:

AKO said...

psstt rambut baru kah??
nak tgk :p

Baby Lyana said...

nak password!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Irm said...

:-P password pls..

TiNiE said...

ako : rambut asal jer..cuma bikin jer sikit..hiks

shaf : zassss...

irm : baeeekkk...

Mya said...

uuuuuu... rambut raya u...

Beautiful Disaster said...

kak tinit. saya mahu. sbb nak tgk rambut raya. hehehe.mana tau blh jadi inspirasi.

Beautiful Disaster said...

santeeek!! mahal x?

TiNiE said...

mya : yer yer..sukaaa

BD : erk, santek ker ryn?? price nanti akak gitau kat st sana eh...

Diamilikku said...

aduhh bestnya..sone tak sabar nak tunggu lepas pantang..mahu diproses juga ini rambut...ni duk biar panjang sebab nak tunggu pantang je..nak kena ikat kannnn....huhuhuhu...tantek tantek kak tini...

suked8787 said...

cis password x hengat tuh...waaaaa lambut laya la...santek2...

Dee said...

rambut raya nampak..fuh..sure cun..

Naddiea said...

kak tinie,teknik rebonding tuuuu...cun arr tu.shepah dh mmg straight so x leh nk straight dh.hhiihi...

TiNiE said...

diamilikku : tantek ek..tq tq..

suked8787 : yer yer..sgt suka itu rambut..senang di belai gitu..hahaha

dee : heh, rambut jerla kot...org menten mencomot..

naddiea : ekceli rambut kaktinie pun agak stret dan tebal..dah buat ni terus kasi nipis sikit..so skang okla..pakai jari pun boleh..hahaha

leadleedeea said...

tinie-serius santek..hehehehhe~!! tapi kena extra care laaa rambut tuh yek? yg penting vogue n guna jari pn blehhhh kannnn hehehehehe~!!

TiNiE said...

lead : thanx lead!!!

Deqna said...

aku nak tgk gak...
ko kasi password ko sekarang jugak!!

pinkiss said...

awww.. kalah rambut aii..

TiNiE said...

deqna : aku dah soh ryn gitau ko...

pinkiss : hihihi, mana leh lawan ko kaknon yg gojes...

Deqna said...

memang sesuai ngan password..hahahaha...

lurus dan lembut.. kalah rambut aku ok..

TiNiE said...

deqna : hihihi, aku tak tau nak roger ko gimana, so tingat ryn..aiyok na no hp ko pun aku takder..nanti nanti aku roger ko kat ym ek...

Deqna said...

tah ko klu nampak aku online ko buzz jer aku..

heart my community