Followers

August 11, 2009

RALAT


based on this entry, ada 2 komen yg aku rasa terpanggil nak buat clarification. chewah. io io jer ek.

leadleedeea said...

waaaa da sampai yek? Lead pon dpt gak..nak shopping dulu then baru nak buat entry khas for zura plak..comel jek fms yg stickin on ur pc..hehe~!!

Dee said...

cantik2lah fm ko tinie..cute2..eh..apsal kat monitor aku xmoh lekat ar..asik jatuh je..

lead n dee, those FM terlekat di partition dan bukannya di monitor pc seperti yg korang maksudkan. kalau aku tak salah tanggapan la. dan dee, tinie rasa monitor pc jenis ni mmg takleh lekat FM kot. rasanya mmg dah penah try before. so, harap clearla permandangan korang dgn pic ni yer. walopon pemandangan workstation aku itu berserabut serabai. oh! keje lum setel. mau buat keje, mau buat keje.

alang-alang lom jawab komen-komen nih, aku zassskan di sini jerla yer.

leadleedeea said...

waaaa da sampai yek? Lead pon dpt gak..nak shopping dulu then baru nak buat entry khas for zura plak..comel jek fms yg stickin on ur pc..hehe~!!

naja said...

terlior plak aku.. dan2 tingat en3 hang pasai eskim baskinrobinhud tu

LoVEaQshA said...

huhu terharu plak akak dh lekatkn my aeksrim tue..Sib baik ada aikon..
Jg baik2 tkut cair plak nti!!~hehe

wah tanetk2 plak tgk FM akak yg pelbagai itew..Meh stu????

Dee said...

cantik2lah fm ko tinie..cute2..eh..apsal kat monitor aku xmoh lekat ar..asik jatuh je..


joegrimjow said...

asyik dapat je
bile nak bagi kat kite lak?

ije said...

comelnya collection magnet tu..

*tetibe ada hobi baru. agaga. =P

suhaila-ab said...

aku pun collect fm jugak...huhuhuhu...

mRs.jUkoGYu said...

siyok la kak asik dpt adiah jer..nape xde org yg sudi bg utk diriku insan yg lemah ini..;p


lead : wah lead, siap nak shopping lagi ek...bes bes
naja : wei, FM bukan makanan la..mana sama ngan eskem
loveaqsha, dee n ije : aahla, tetiba baru terpasan boleh tahan gak collection FMku ek..zura tq sekali lagi..
joegrimjow : perlu ke ku tuntut jua FM from LONDON???
suhaila-ab : haaa apa gi, terjahla blog itu...
juls : alhamdulillah, kalau kita baik ngan org insya-Allah org pun akan baik ngan kita. amin. ko balik la mesia dulu julia ooiii...

9 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Kemas & tersusun workstation dia...

payiet said...

ujung ujung komen bertukar jadik n3 kan kak. Hantam je la

SyaNa said...

ngidam workstation gitu :(

CuTeMiUt78 said...

ok la workstation tu.. nak bandingkan workstation tmpt kita.. lagi serabai. :D

joegrimjow said...

nak fm?

TiNiE said...

mamaqaypo : errk..biar betul mama nih..selerak jerla tu..nyway tq!!!

payiet : yala, hantam sajala...

syana : ala, workstation gitu tak menjanjikan apa2 syana..percayalah..

cutemiut78 : heh, janji ado..

joegrimjow : nak FM from LONDON, pls!!!

mRs.jUkoGYu said...

banyak barang hakak ek?mane biskut?xnampak pon..hehehhehe

Dee said...

kahkahkah..siap buat n3 tu..pastu siap jwb gak dlm n3 dia..oklah tinie..den phm dah..

TiNiE said...

juls : stok biskut, tak smpt jadi stok..terus jadi taik..hahahaha

dee : kan..layankan jerla dee...

heart my community