Followers

August 14, 2009

street market @the curve - update wit pics

bertitiktolak dari entry ni, a few days back baru dpt pics dari photographer aku. heh. banyakla personal photographer. keje amal jer kan yit. layan.



:: ahli majlis ::
diella, aku, payiet, mya, iman



:: dlam ikea pun boleh, janji hepi ::



:: foodies @tony roma's, cineleisure ::



:: aku in action sengihnampakgigi::

jenuhla, entry pendek2 gini. layankan jerla eh...

12 comments:

yongshaniza said...

perah apa tu kak...hehhhehe...ooo..tag aku x jawab arrrr...aku majuk..aku majukk..huwaaaa...kekekeekke

mRs.jUkoGYu said...

adeh...kak,betul kea ape yg akak perah tue? ;p

Baby Lyana said...

hahaha sakan no bergambaq..ngan lembu merah tu pun bergambaq

Dee said...

tony roma's kt pavi x penah masuk lagi..sbb xde lembu tu..kuikuikui..

pinkiss said...

arrhh.. rasa sungguh dengki sekali rasanya.

kueh bakar said...

mcm lembu upin ipin jerk tu

TiNiE said...

yongshaniza : alalalala..lexla yong, aku dah penah wat la tag tu...takper takper nanti aku wat ek...heheehhe

juls : kihkihkih..betulla...

shaf : aku cam terpanggil utk memerah beliau begitu..hihihihi

dee : ooo mungkinla...

pinkiss : takper takper, next trip kita g lain plak, k

kueh bakar : saya pun syak, upin n ipin adaptasi lembu ni dlm filem/siri mereka..hehehe

:"♥maRjiNah:"♥ said...

oit....

payiet said...

perah jangan tak perah , kuar susu bandung la gamakanya

TiNiE said...

marjinah : yo..

payiet : wuih..sedap tu susu bandung...wakakaka

Mya said...

berjangguit menunggu gambar..

TiNiE said...

mya : sudahnyer...

heart my community