Followers

August 04, 2009

en.nahar : sudah dpt hadiah nya....

tadi aku dating ngan en.nahar lunch hour. dia dtg amik aku kat opis. nak lunaskan janji la. smlm, aku ada tanya dia mau apa sempena birthday kan. mati-matian dia takmo henpon. haih, harusla korang leh agak apa yg dia mahu.



:: belek-belek dulu ::




:: make sure sumer barang pun ori ::




:: presenting new bmx haro :




:: beskal pun ada manual, cayalah!!! ::




:: urusan jual-beli..sekian ::


12 comments:

payiet said...

Mintak mintak la aku dapat istewi cam ko kak *trus mlutut tadah tangan

Diamilikku said...

owhh..jadi en nahar ada dua beskal lah sekarang kan??? dahsyat nya....tapi kak tinie memang sangat baik....sone tak belikan hadiah apa2 pun untuk birthday hubby...hahahahha

siti said...

sgguh bertuah en. nahat dpt is3 gini..thn dpn apa pulak yg dia nk hik2

mRs.jUkoGYu said...

minat tul beliau ngan beskal ek?saye pon ngah risau2 nie..incik hubby ngah dok sebok citer pasal beskal..jgn dibeli udah...bkn ape kak harge nyer tak menahan..ade ke nk beli beskal harge 6k..mao saye sekeh lutut nyer tue...baek bg saye beli lv kan?hehehehehehehehe..

incik nahar tanak adiah npone yea?akak adiahkan saye la...npone rosak nie..;p

Dee said...

minat giler ye en nahar ngan beskal..xpe tinie..dari dia minat minah lain..hahaha..

Baby Lyana said...

hahah dah ku agak dia nak beskal...kalau hubby ku, haruslah nak gadget jer.. minyak wangi ker... jam ker... adooiii lagi rabak

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

bagi basikal. sure mahal gila. eza takat 3-4 ratus tu pun dah x ikat perut, x mkn lunch..

sone:kena gak bg hadiah.x selalu pun x pa. murah pun x pa..asal dia rasa appreciated

TiNiE said...

payiet : yg lebih baik..mungkin. amin..

diamilikku : sone, pembetulan udah 3 biji sone beskalnya..so dah cukup la kuota dia..takder nyer baik, biasa2 jer..

siti : yer yer...bertuah kan. terima kasih..hihihi

juls : ala, ok la tu..kalau dah gaji ramai..takat 6k boleh jer kot..hahaha..

kamu balik mesia jumpa akak dulu...hiks

dee : yerla..itula statement penyedap ati pun kan..

shaf : shaf, kalau beskal tu rega perfume aku leh esep lagi..tapi rega beskal tu almost = rega sejibik henpon 3G berWIFI..lu pkla sendiri..hahahaha

azalina : eza, sesekali pasal besday boleh la kot layannn...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Dah agak...itu lah HADIAH yg Dia nak sgt2... hehehe

TiNiE said...

mamaqaypo : pandai pun mama!!! 100%markah untuk mama..heh

AQisH said...

wahh baiknye bini en.nahar ni kann..;-)

TiNiE said...

aqish : kata bini kan kakqish...

heart my community