Followers

August 11, 2009

TAG Marathon - back to back

aku di tag berturut-turut oleh adiktirigugurl. layankan jerla....


Q : pengertian kecantikan pada anda ??

A : sedap mata memandang, sejuk perut mengandung...

Q : bila hari terakhir anda bermekap??

A : aku ni, takder la mekap beria nau, sekadar bedak n lipstik jerla....

Q : bila kali terakhir anda membeli shopping sakan membeli make up dan yang sewaktu dengannya??

A : errm...tak ingat. tapi, bila rasa nak beli zasss jerla

Q : bila kali terakhir anda syampu rambut ??
A : pagi tadi.

Q : adakah anda seorang yang kemas dan beratur dalam penjagaan bilik??
A : sort of...

Q : barangan make-up anda ??
A: campow-campow. silkygirl, maybelline, revlon...

Q : senarai kan 5 actress tercantik di mata anda ??
A : erra fazira, fazura, lyana jasmay, nasha aziz n aida aris.

Q : last Question : are u Hot?
A : hot jugakla kot. sikit.

Tangkap @ sertakan 3 keping gambar anda yang anda rasakan paling seksi. Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan. Mungkin anda rasa senyuman anda masa itu adalah seksi.
Sertakan!!Nyatakan kenapa gambar itu begitu seksi di mata anda?

errrm.....tgk jerla pic di entry lain yg ado pic aku ni ha.

Nak tag sape???

takmo. full stop.


Award from mya


tag dan award. zassss....

1. Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?

sila refer n3 henpon2 aku yer. heh. kalau iPhone tu baru last week beli. n81 8gb lak, dah setahun lebih....


2. Apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda. Dan terangkan mengapa anda terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut?

wallpaper standard nokia n iPhone. default.


Sila masuk ke ‘contacts’ dan pergi pada huruf ‘M’. Berapa kenalan anda yang namanya bermula dengan huruf ‘M’?

21 termasuk maxis broadband. heh.

Sekiranya diberi peluang, nombor telefon artis mana yang anda mahu?

tak terpk lak, pasai kalau ada pun no telepon beliau blum tentu dia akan jawab kalau aku telepon. kesian. sekian.


Berapa jenis handphone yang anda telah guna, selain handphone yang terkini?

bnyk jugakla. tapi demi kebahagiaan aku. zassss jerla. janji hepi.


Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan? Nyatakan mengapa?

skang pakai MAXIS n CELCOM. both. senang kalau maxis down, celcom ado..kalau dedua down. mampus la ko situ.


Nada dering yang anda gunakan?

lagu sapa tah, payiet kasi dulu. bingit tinger siot.


Senarai top 5 contacts yang anda selalu msg?
en.nahar, mak, kakros, dida n mimi.

Soalan terakhir. Nama orang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?

aabgsyg. pasal bila double 'a' digunakan otomatik nama dia akan dok atas sekali. heh.

Org yg nak di tag? dan diberi award?

takmo.

sekian.

5 comments:

payiet said...

Pitam kak jawab tag secara gangster kannnnnn

TiNiE said...

Payiet : wakakaka

Dee said...

layan tag eh..

mRs.jUkoGYu said...

rajin hakak..;)

TiNiE said...

dee : bila diriku membizi, makanya n3 tag jerla..huhuhu

juls : bukan pasai rajin, pasai bz!!!

heart my community