Followers

August 26, 2009

PF djepoi - PENERANGAN

akhirnya, yg ditunggu pun tiba. PROJEK FANTASIA (PF) bersama djepoi.

ari senin lepas, aku cuti. saja nak tggu di rumah. djepoi n kroni mau serang rumah. heh. katanya nak makeover dapow n hall kan. so, sesampai jer rombongan djepoi terus tak berlengah dia kasi penerangan. memula hall, pehtu di dapow lak.

punya la expert, main conteng2 kat dinding jer. pehtu lukisan dia pun zass zasss menjadi ko. hebat..hebat. *clap..clap..clap* member sapa la tu. serbaboleh djepoi ni. jadi DJ pun manthop, jadi pelukis plan pun hebat tu blum kira meniaga bukak stall di pasar ramadhan, mmg SIKALIAUUU katanya. syabasssss. *tak paham rujuk blog beliau makna sikaliau*



:: semua pekerja pun melayu, dari wireman sampai la ke tukang ketuk ::



:: haaa main conteng-conteng dinding jer ::

so korang, pasni kalau takder idea aku zasss citer progress umah jerla yer. korang jgn bosan tau. baca jerla.....sengihnampakgigi


edited : kul 10am tadi, djepoi kol, katanya otw balik kedah his FIL (ayah suked) eksiden. mie doakan yg ok-ok jer pone ek. insya-Allah sumer pun orait. amin.


10 comments:

SYAbAR said...

adik sapa.... tu belum tengok kakaknya yg menyonteng pulak, hahaha

Mya said...

sik pernah boring ke sini. ko update je la apa pun kak. aku tatappp zass..

masviona said...

wah bestnya renovate umah lagi tuh...hiksss...alhamdulillah rezki kan...:)

mRs.jUkoGYu said...

kak..cube bg anak2 akak conteng..kompem teror gak...ekekekeke

TiNiE said...

syabar : yer yer adik kakmin, wah..kakmin pun ada bakat mencontengkah??

mya : tq adikku...

mv : bukanla renovate..tapi more to makeover sikit jer...umah flat jer pun mv, nak renovate gimana lagi..yer yer alhamdulillah

juls : ooo diorg dah mmg terkenal ngan bakat menconteng...hiks

MaMaQaYPo FaMiLy said...

RAYA ni mesti rumah dia dah macam MAhligai!! hehehehe

TiNiE said...

mamaqaypo : mahligai di langit tinggi. heh.

pinkiss said...

macam citer casa impian je..

Dee said...

ni dj epoi yg jd dj masa party mv tu eh..wah..pandai gak dia bab2 renovation ni ye..

TiNiE said...

pinkiss : casa impian sehari jer..ini makan sebulan..huhuhu

dee : yer yer btul tu dee. yg jadi dj besday avin damia. yeap dia adalah serbaboleh..hehehe

heart my community