Followers

August 25, 2009

bila aku tension kan....ginilah jadinyer

aku tak ingat sempena apa aku tension. yg pasti n3 ni dari last week lagi terperam di dlm draft. tanpa sbrg perkataan. hanyalah tajuk dan pics di bawah. yg pasti, hasil-hasil tersebut aku perolehi di sogo pada tarikh tertera di pic.

first time ni, beli perfume tajuk POLO. yg pasti aku beli set ni pasal beg tu. aku mencari beg yg besar gedang gitu supaya senang aku sumbat segala mak neka yg aku ada tu direct terus masuk ke perut beg. pehtu, dpt lak voucher sogo RM40. *spent already. beli bebaju raya budak²*.



:: beg gedang itu ::



:: 2 ketul perfume dan di temani miniature dan jua sample2 free yg lain ::
:: for me 100ml romance ralph lauren ::
:: for him 50ml *kejikan, separuh perfume aku* romance silver ::



:: close-up ::


p/s : en.nahar blum dpt pun lagi perfume di atas secara official, heh aku sembunyi dulu. kalau karang dia baca blog aku, i'm sorry bang!!!!


22 comments:

Deqna said...

best tak bau dia? aku nyer perfume pun dah nak abis nie.. aku pun tak taulah pesal minyak wangi aku cpt abis lak sekang nie..

Diamilikku said...

owh no...sangat jeles..tensen dapat shopping..sone nih tensen pun tak dapat apa2 la sis..huhuhu

SYAbAR said...

sampai hati kau... separuh je utk sang suami. Tak aci betul...

mama-syira said...

cantiknyeeee beg tu. memang beg besor amat seswai utk sang ibu, barang2 senang nak campak dlm tu. macam stor.

Dee said...

cantiklah beg tu..suka perfume ralph..wangi je..

pinkiss said...

aku tgk gmbr parfume tu, rasa keji la (dengki..)

Naddiea said...

selamat berpuasa kak tinie..

sempat lagi menapau perfume polo itew.anyway,shepah tetiba rasa rindu kat sogo sbb dh berkurun x pi jalan2 kt sogo.terbayang2 background music dalam sogo itew.oh sungguh mendamaikan.hihihih..

Baby Lyana said...

weh..kau dah ikut aku ek..bawak beg gedang..bak kata hubby aku, beg doraemon..macam2 ade.. Lyana pun suka main bag doraemon...kadang2 tu, siap ade teddy bear dia lagi dlm bag aku..haha

TiNiE said...

deqna : ok ok la..aku masih suka sama lanvin eclate..sedappp baunya

diamilikku : ala, sone tensen2 dpt gak makan hasil tangan sendiri..ok la tu...

syabar : ok la tu kakmin, dari takder..hehehe

mama-syira : yer betul!!

dee : haa..pasal cantikla kenot tahan..zassss

pinkiss : hihihihi..m sori!!

naddiea : selamat berposa jua!!
oh, sogo skang sudah ada lagu tema..SOGOO...blablabla..SOGooo..

shaf : ehek. dah lama dah la pakai beg gedang...yer yer semua nya adoooo...

mAr@ZiEy said...

Happy Fasting Sis..

Seronok kan bile tension then g shopping..mmg release tol..hehe

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

ni kalau tension blh beli mcm2 kira duit byk sgt smpai x tau nak wat apa la kan...apa kata beli kat kengkawan blog ni sedekah sorg satu..hat separuh kuantiti dr cik nahar pun x pa dah...hehe..

anyway tgk perfume ni dpt idea nak bg hadiah kat hubby gak...

CAHAYA said...

wah, tensen je shopping. tensen je shopping. Indah betul dunia TiNie. ;)

mRs.jUkoGYu said...

sangat suke beg tersebut sebab putih sci seperti saye...muhahahahaa...

kak minyak wangi saye da nak abis..nak beli ni gak la..besh x?
saye slalu gune jadore saje..;)

ciK LyndaWawa igUana said...

wah..tension dapat perfume...seronok giler..org tension pun takdela dapat perfume...=(

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Rajin betoi dia Shopping no....

TiNiE said...

maraziey : happy fasting dik...
yer yer sgt sgt seronok..heh

azalina : hehehe bnyk la wit bnyk..jenuh wooo nak beli kat semua bloggers..pengsan bgn semula pun lum tentu dpt...

cahaya : sesekali boleh la C..seselalu pitammm...

juls : so far akak pakai bau dia ok laaa...pasai akak sker lanvin eclate lagi...or incanto dreamss besss...

ciklyndawawa : sendiri cari tension, sendiri kuar duit soping..nasib nasib...

mamaqaypo : terapi gakla mama!!! hiks

Mya said...

saya ni kan kak, takut pas shopping lagi tension.

tension takde duit plak. huhu..

TiNiE said...

mya : tension wit takder dah selalu...so, sesekali kasi up sikit feeling tu ngan soping benda2 cenggini..heh

i.am.belle said...

wangian RL memang klasss. owh i love that tote bag. cantik!

TiNiE said...

belle : yer, beg itu cantik..tq tq..

sugarbebes said...

gamak tension lagi,beli beg aku..lg besaq..heheh

TiNiE said...

Mira : hang sabaqla sat. Bg la peluang aku kaji dulu... Huhuhu

heart my community