Followers

August 08, 2009

sedas TIDO...aku pun aman la kejap....

nampak sgt, suar tiga-tiga sama.
'live telecast'.
layansszzz....

blogger-emoticon.blogspot.com

10 comments:

CiK AiDa said...

dapat akk rehat kan bile putri2 dah tido... :-)

Baby Lyana said...

wah...rasa cam aman kan bila tido semua... layanzzzz...

suar sama, gaya pun sama...kalau ade baby tihah lagi comeyy

siti said...

yeahuuu time ni la tihah leh bermaharajalela

Diamilikku said...

tapi fatihah tak tido..so apakah yang dilakukan fatihah?? will there be another entry

Mrs SM said...

hehehehe kakak2 dh lena... adik kecik dok main pa tu sorg2.....

TiNiE said...

cik aida : betul tu aida..

shaf : bb tihah susah la nak dpt pakej seragam pakaian..kenit dia tu, susah...

siti : yezzaaaa...

diamilikku : tihah layan jerla main apa ado...

mrs sm : adik kecik dok petik pinano...

suked8787 said...

Heheheee...cam comey ja tgk depa tidoq...si kenit tu masa tidoq dia x sama ngan depa tu kot....

Mmg aman n sejahtera kalu anak2 semua dh tidoq...kaum2 ibu boleh bermaharajalela....

MaMaQaYPo FaMiLy said...

yg tonet tak tidoq sama???

Mya said...

a ah gak bertahan mata..

TiNiE said...

sue n mama : si fatihah tu dah tido earlier, dia nyer timing mmg out sikit dari kakak2..pasai naik buai..

mya : pasrah...

heart my community