Followers

August 15, 2009

jumaat petang dari klinik ke shah alam

aku pasan, najihah sakit mata 2-3days back. tapi, masih tak berpeluang mau bawak ke klinik. sudahnya, jumaat petang kami sefamily ke klinik. merisau gak aku takut klinik OUG yg biasa aku kunjungi tu penuh. pasal, skang rata-rata aku dgr memana klinik pun asik penuh jer. makan berejam mau ngadap doctor. tapi, syukur alhamdulillah klinik OUG waktu kami sampai takder patient pun. terus isi form for my 2 kids. najihah n fatihah.



:: suasana klinik di OUG ::


dah setel urusan di klinik, ingat kot akan terus balik upernya tak en.nahar ajak ke shah alam lak. katanya ada game. adoiyaiiii, walopon dah balik umah tadi tapi aku tak sempat nak salin baju opis. sempat salin 'tuala bawah' jer. nak tak nak pegi jugakla aku. pasai en.nahar jaga jersey kan. mmg org kuat jugakla. karang, lawan tak pakai jersey takder feel gitu.

ingat kot dah lewat, sekali sampai pihak lawan jer ado. team sendiri lum sampai. agak hangin la aku pasai masa drive tadi en.nahar pecut mcm dah lewat sgt dah. grrrrrr. melepak la plak kami sefamily dpn stadium mini shah alam tu. seb baik ada tenet bergerak. sempatla aku updet apa yg perlu. YM lebih kurang ngan sapa yg ado.

game pun bermula. kata jer anak-anak aku ni pompuan. tapi sepak bola tepi padang boleh tahan gak diorg ni. tgk la anak sapa kan. heh. *mcm la star sgt en.nahar tu*. aku hanya memantau dari kejauhan jerla. kejap tu ujan plak. en.nahar dah tersadai tepi padang. ganti-ganti ngan player lain plak. almost 10.40pm barula segala-galanya selesai. nasib baik menang jugak 2-1. kalau tak, mmg tak berbaloi-baloi!!!!



:: stadium mini shah alam ::



:: penantian adalah sesuatu yg menyeksakan ::



:: barisan pemain simpanan di tepi padang ::



:: waktu ni, en.nahar dah direhatkan. heh ::



:: akhirnya, star cum bbsitter. kesian sengihnampakgigi ::


7 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Sakit MATA mmg cepat berjangkit, nasib aik TiNie bawa keklinik ngan cepat.. Cian budak2kalau mata asyik berair...

Baby Lyana said...

wah wah rumah baru lagi nampak..
nasib baik kaka2nya x kena...kalau idak... huhuu

CINTAMANISZ Lite said...

Bagus ler najihah..sakit2 mata pun leh bagi moral support lagi kat papa dia..

Dj Epoi said...

Salam......cakap kat Nahar....kalau nak main lagi........Gua nak ikut main boley......

Kalau dah penuh position kat atas padang.......Gua tepi padang ponk boley!!!

TiNiE said...

mamaqaypo : nak kata cepat tu tak gak mama, tapi so far ok ok dahla..alhamdulillah

shaf : walopon dah berjangkit ke fatihah..huhuhu

cintamaniszlite : tul tul..go ayah go

dj epoi : salam. boleh. nanti wa kabo sama itu en.nahar ek.

Mya said...

sy suka lelaki main bolaaaa... seksi uuu... awmmm..

TiNiE said...

mya : auumm...aummmm

heart my community