Followers

August 03, 2009

gif gif beserta surat ugutan..takoooott



:: takot tak korang?? ::

orang lain nyer besday arini, aku lak dpt hadiah. yg bes nyer, hadiah beserta nota ugutan diam. elok jer org tu letak atas meja baru nak menjerit teruja dia sudah tunjuk-tunjuk sama itu note. dan dan tak jadi 'scream'. takoooot. apa-apa pun, pen itu sgtla bes dan tq to you my friend love!!!

blogger-emoticon.blogspot.com

13 comments:

atty's said...

fuh .takut oo..kalo betui2 dpt surat ugutan suspen je tau tinie nie.babab kang..

SYAbAR said...

rezeki tersembunyi la ni..

mRs.jUkoGYu said...

best nyer kak...dapat adiah...ape kate akak bg saye adiah...ngeh3x

MaMaQaYPo FaMiLy said...

ish... buat suspenda ja budak tinie ni tau!!

@e_da said...

hahahaa lawak gak ek.. baru nak bergumbira tetiba kena tutup mulut lak.. huhu

Mya said...

takooottt...

Dj Epoi said...

Per citer adiah utuk Cik Abg Nahar kiter?

Mesti besh!!
Dapat Tet!!!!!!!

Shh!!!!"Kau kunci Mulut kau Dj Epoi"
Hehehehehehehehehehe

Baby Lyana said...

hahah aku dok gelak komen DJ Epoi..

tinie..kau mesti suka kecoh 1 floor @ dpmt bila org kasi hadiah kan kan kan?

DaliaLiyana said...

best ape..dpt adiah?? hikhik..

payiet said...

cam arits kau kak, dpt surat ugutan bagai kuikuikui

Diamilikku said...

uishh...dahsyat giler ugutan ittew...
boleh buat report polis nih

CuTeMiUt78 said...

uish.. takot gak la klu dpt surat camtu kan..
jom vote mirul dlm contest lil prince tu.. klu mirul menang ada hadiah menanti utk para pengundi..

TiNiE said...

atty's : heh..lariikk kakty nak babap saya..

syabar : alhamdulillah..

juls : boleh, tggu ko balik sini..akak kasi adiah..

mamaqaypo : m soriii...

eida : tula, baru nak xcited dah kena shut up..

mya : sikitla..

dj epoi : walopon lum dpt lagi...

shaf : bukanla shaf, member aku ni soh dendiam pasal dia tak kasi kat sumer org..

dalia : yer yer..suka bangat..

payiet : hahhaha artis ke pun...

diamilikku : jgn..jgn..dia kawan kaktinie..hehehe

cutemiut78 : wah, bes bes...zassss

heart my community