Followers

August 01, 2009

oh! sudah masuk OGOS

tup tap tup tap...baru aku pasan, arini dah masuk bulan baru. 1hb ogos 2009. peh, sekejapan jer masa berlalu. dlm bulan ni pada 3hb bakal menyambut harijadi org² tersayang. my dear en.nahar aka myhubby dan jua anak ke-4 fatihah nurazuin (mereka berkongsi tarikh yg sama). hmmmm...any plan? rasanya tak kot. pasal dlm masa terdekat ni rumah aku bakal diadaptasi oleh seseorang. insya-Allah. so far proses peng apply an loan sudah berjaya. tinggal nak proceed jerla. doakan segala-galanya berjalan dgn lancar dan umah aku akan siap sblm rayadoa. wah! tak sabar...tak sabar.... Amin.

10 comments:

Mya said...

amin.. amin..

MariaFaizal said...

Month of celebration for your family definitely. Have a great life ahead dik :D Ameen....

Baby Lyana said...

apa hadia utk en nahar?

eugene said...

Salam diucapkan but sekeluarga dan bulan baru ini tentu will be very sweet for the whole family too..

take car now my friend

AKO said...

rumah baru kah? Mau numpang bersantap :p

aramis2177 said...

Huhuh..sama bulan ngan laki aku!tu pasai depa sama peranagi!kahkahkah........weyh...hang renovate....kalau aku blk masa raya leh laa tgk umah baru noo!

TiNiE said...

mya : tq

mariafaizal : thx sis..

shaf : belum diputuskan oleh ahli mesyuarat lembaga..hahaha

eugene : tq. same goes to you too.

ako : bukan umah baru. umah tu jugak. cuma nya ada sikit transformasi yg bakal berlaku la kot. heh. kita nantikan. nanti aku jomput ko jugak. insya-Allah. hiks.

farah : haaa..mungkin la kan. insya-Allah sempat la kot.

Mrs SM said...

semoga berjaya.. hehehhehe

MaMaQaYPo FaMiLy said...

sat ja dah ogos no...

Waa!! DJ Epoi dah nak mula projek Fantasia ek kat rumah TinIe?

TiNiE said...

sue : thanx.

mamaqaypo : yer yer..insya-Allah.

heart my community