Followers

August 23, 2009

di mana kami pada petang RAMADHAN yg mulia???

ini kesah petang jumaat lepas. kiranya, ari sabtu next day tu kita stat posa la kan. sekitar jam 5.10pm, en.nahar call hp aku. katanya dia udah sampai mau pikap. tapi masa lum time, gimana mau pulang. katanya lagi, anak² sumer udah ada lam keta. adoiyaaiii, naper lak rajin bebeno siap kutip anak² sekali nih. ini mesti ada agenda tersembunyi!

aku pun, kuarla opis kejap. mau jenguk² mereka. sudahnya fatihah udah nangis². aku pun dukung fatihah masuk opis. mata beliau masih sakit. masih sepet. aku mintak permission kakZ mau pulang sedikit awal. sekitar jam 5.15pm, instead of 5.30pm. kakZ benarkan. terus packing barang terus cabut ke klinik berdekatan dulu.

yessss! benar en.nahar ada agenda lain. katanya mau ke shah alam. aku ingat kot stadium yg aritu, upernya ke padang kilang good year sana. haisyiiioooo, org sibuk² mau prepare berpuasa, dia sibuk nak main bola. sabo..sabo.



:: tempat itu ::



:: yg baju putis tu. gaya seorg manager ::
:: chaittt ::



:: anak-anak berterbangan bebas ::



:: first half, eh..en.nahar tak kelihatan ::

blogger-emoticon.blogspot.com



:: ujung-ujung jadi linesman ::

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com


9 comments:

CAHAYA said...

Gaya apekah baby2 Tinie tu? Comel je dari jauh tertonggeng2. ;)

Salam Ramadan pn Tinie sekeluarga.

Jard The Great said...

selamat berpuasa ye kak tinie and the famili...;p

ije said...

lepas gian masuk padang bola la kot. uhu.

:)

TiNiE said...

cahaya : uih..mcm2 cara..suka la diorg bilamana dpt lepas bebas gitu..

jard : tq jard. same goes to you!!

ije : gian la sgt...almost everyweek ada 2 games..pasrah

Diamilikku said...

hurmm..sone dah lalui alam ini dulu..everyweek duagame...tak larat jadinya nak melayan..tapi dah nama isteri kan...kena bagi sokongan la...nasib baik sekarang ni dah kurang2 sikit main bola ni...

payiet said...

ayok kak, tak terbukak ke pose incik nahar? berlari kesana sini ngan sepenuh tenaga

Dee said...

ler ingatkan dia yg main bola..hahaha..selamat berpuasa tinie..

mRs.jUkoGYu said...

ingat g kedai beskal tadi...;p

TiNiE said...

diamilikku : betul tu sone. pasrah...

payiet : kejadian hari jumaat yit..blum posa..

dee : second half dia main dee, selamat berpuasa juga buat kamu...

juls : oh nonono..no more beskal...

heart my community