Followers

August 13, 2009

berduet makan buah. location : office

sempena minggu mempromosikan buah-buahan tempatan di sini *sila jgn percaya, ni dakyah semata*, kaksiah sudah bawak mcm2 jenis buah. dia bawak jual kat sini. aku dan a few kolig pun amik kesempatan la membeli belah buah2an tersebut.

dah beli, harusla dijamah kan. nak plak ada geng. zasss jerla.



:: si shah tak beli, tapi dia tumpang makan ::



:: ko, cilok jer keje ko kan ::



:: alamak, kantoi.... ::



:: pulasan dan mangosteen ::

*pic kedit tu mslia. kejadian ni dalam last week. alang-alang tak berupdet, zass jerla mana ado*


8 comments:

payiet said...

Terendap rendap ko makan buah kan, cam nak mencurik hohoho

SYAbAR said...

bersungguh betul partner kau ngap manggis tu dik.... lama tak pekena kot

TiNiE said...

Payiet : aku mkn aku nyer....
Syabar : bukan lama tk pekena kakmin, tula teknik melahap orgnya secara freeee!!!

mRs.jUkoGYu said...

kak..hasad dengki mule menular lam atiku...;p

mRs.jUkoGYu said...

kak..hasad dengki mule menular lam atiku...;p

TiNiE said...

juls : takyah la dengki juls, takat buah-buahan tempatan gitu jer pun...apa yg nk didengkikan...

Mya said...

makan secara sembunyi2.. zas..

TiNiE said...

mya : sembunyilaaa..nanti org lain pun nak..heh keji...

heart my community