Followers

February 01, 2009

power puff gals bercuti??


yer. mereka on medical leave. dgn rasminya skang, ketiga2 mereka diserang campak. ppg da third kena campak kecik2 mcm ruam tu..penuh satu badan sampai ke muka. ppg first n second standard campak sedang2, dan semakin pulih. harap2 ppgs cepat sembuh dan dpt kembali ke sekolah.


gambar seorg: ketua ppgs...


p/s : luckily, esok ibu ppgs masih bercuti (hari wilayah).

doadoakan agar mereka segera sembuh dari ini campak, so that ibu takyah amik cuti tahunan lagi huwaaaa!!!!nangih

14 comments:

EraNaZeErA.. said...

uishh tiga2 serentak kena.... tp senang la keja akak skit... sekali harung je sapu ubat...
moga3 ppg cpt sembuh...

Baby Lyana said...

apa yg ditempek ke badan PPG ni... heheheh..dah berlenggeng dah semua....

TiNiE said...

era >> tul tu eera, bukan la nak mintak soh kena sumer kan, tapi kalau dah tau campak tu harus la berjangkit, kena sesiap sumer sekaligus, sekali bela..senang...tq

shaf >> ala, calamine losyen...nak kurangkan gatal2...

Dj Epoi said...

Mie? Mie? Mie!!!!!

Naik pening kepala Gua tengok bakal2 menantu aku kau KERJAKAN cam tuh!!!

Robocop & Sponge Bob gelak tersongeh-songehhhhhhh!!!

aramis2177 said...

wey....hahahahaa..lawak plak aku tgk depa 3 org nih..dh mcm alien lagaknya,....jgn marah aa ibu...tp comei2 sumer......hehehee....tp baguih gak...sekali harung semua kena...buatnya kena lepas sorg...sorg lg jangkit...lagi haru hang....non - stop plak satgi!hehehhehhee..apapun..hope depa2 cepat sembuh naa..AMIN!
p/s: hang dah kena campak x lg?hang take care sama ...tup2 kuaq entry hang plak yg kena!

Cik Jah said...

anak tengah nak besaq ni macam2 la kan kak tinie...sabaq sajalah. Saya sorang kena campak haritu pun naik migrain..cemanalah kak tini handle...dasat tullahhh tabik spring lah.

TiNiE said...

dj epoi >> hakhakhak..senang, zasss sekaligus kena lomoq!!!

farah >> hiks, aku pasan aku bakal kena gak...sbb, aku tak ingat zaman kekecik aku bila time aku kena campak..

CJ >> tabik spring balik..toiiiigggg

linda said...

ala ciannyer kat diorg. nasib baik skali gus kena, kalau x jenuh nak amik cuti.

siti said...

ketua ppg mcm otromen dh tgk

TiNiE said...

linda >> tula, alang2 kena..kena sekali harung kan...

siti >> hakhakhak..mcm resaksa gorgon pun ada gak...

suked8787 said...

Hehehe...kalu kena kecik2 ni senang...susah nk lekat parut, jgn bg kena hujan dgn jgn bg depa mkn kicap ja....nnt parut jd itam2, x comey. Robocop n spongebob dh kena dulu...tp masa baby naik yg mcm ruam dulu...pastu depa naik plak biji yg besaq2 jari kelingking tu...ngeri tgk.

Mya said...

cepat sihat PPGS!

Deqna said...

kesian.... tapi kelakar gak bila tgk ko amik gambar derang camnie.. ko ni betullah..

TiNiE said...

mya >> insya-Allah amin

deqna >> hakhakhak kekecik leh la amik gambo cenggini, sok sok dah anak dara kenot..kenot

heart my community