Followers

February 23, 2009

mereka sangat addicted dgn...



...ini kartun. pagi petang siang malam nak ngadap kartun ni jer. kkdg susah ati gak. ishk, kalau sampai sekolah sok pun dok suka ngadap kartun lagi cemana??tension

tapi nak kata kat depa saja pun tak kena. kkdg aku ngadap gak kartun ni sampai ternganga mulut²sengihnampakgigi

p/s tau tak kartun apa tu???fikir


10 comments:

Baby Lyana said...

ini Tom and Jerry kan? Lyana tak pandai ngadap lagi..but Mummy and Daddy dia yang layan, bleh gitu?

Azure said...

hari tu baru belikan anak2 dvd tom n jerry nie, ada 5-6 cite dalam satu dvd tu...memang mengadap je

maknya nie pun suka layan

Anonymous said...

tom and jerry...kat rumah tak ambik channel tu..just 611. anak(haziq) suka jgk cartonn..tp yg bole psg astro tu sbb dia suka animal planet..memang la ngadap citer cartonn yg depa syokk..tp senang kita nak buat keja..tak gitu?
surai

aramis2177 said...

wakakakkaaa....
sama laaa anak2 aku tinie oii.....kat sini tak byk sgt karrtun2 mcm kat sana...tp salah satu yg jd fav anak2 aku kartun nih lah....kalau pi kuar memana kaa..kalau ada kartun ni kt screen tv...depa melekat kat situ...xpandang kiri kanan dah.....haru sungguh!

pinkiss said...

aku tak suka katun. aku suka orang. lalalaa.. eseptebel tak?

Mrs SM said...

sama la ngan si syamim... jenuh dok ngadap Channel Cartoon Network... dia ni plak x kira kartun pa.. janji channel 616...

~Cinta Cukulet~ said...

saya pun suka ngadap kartun jugak...dari kecik membawak ke besor hehehe

TiNiE said...

shaf >> wakakka terbukti ini kartun kegemaran sekorga..

azure >> ala, dah kasi idea plak..harus la pasni terjah kedai dvd cari gak..so, takyah kaco astro dah..

surai >> haaa, kalau depa mau layan animal planet bes gak..ada gak motip..

farah >> balqises tu ikut peel mommy depa la tu..hehehe

pinkiss >> ko mmg...esep..esep

suemuim >> ada lagi geng PPG suka kartun...

cinta cukulet >> takpala ngadap kartun jer kan..bukan skodeng org..takmau takmau..dosa

Mya said...

aterr, dh nama pun anak2 kan kak. pasrah je la.. hehe..

payiet said...

layannnn gaks hahaha

heart my community