Followers

February 18, 2009

kelas gymrama

video


achik dan achu jadi choreographer nyer time nih. kemain seronok budak² ni kalau bab lagu dan menari. kalau dah nama pun budak² apa jer yg diorg tau. tau seronok jerla.celebrate

7 comments:

alladiin said...

wah..rindunya zaman anak2 cam ni.. Sekarang diorg dah besar, sure dah tak buat lagi cam ni

MariaFaizal said...

Bukan main lagi anak2 dara comel nih! They're lucky they always have each other & this looks like they're having the time of their lives!

Ayesha kalau dance sorang2 dia jer...kesian..coz abang dia tak minat dancing or singing for that matter!

ieza said...

jgn kata budak2...org tua pun kalau line clear sure bergoyang gak..hheheheheh

aramis2177 said...

amboi sakan noo anak2 dara ni sumer....hahahhaa...leh join anak2 aku nih....mcm AF lak aii......hehehheee......awat mak dia xjoin sekali wey?

Baby Lyana said...

heheh.. aku tunggu Lyana plak nanti bila dah besar..sekang kalau dengaq lagu..bukan main mulut dia bising sama..nak tidoq pun paksa orang nyanyi...

:"♥KakAsHi:"♥ said...

hahahha sian najihah terlentang kat blkang nu

hahahhaha aduyai....dia pn pulun sma naik gak...tapi tak brni mai depn dok blah blkang jer ni hihih..

ada lgi kn video depa2 ni

TiNiE said...

alladiin >> tggu cucu lak..takpun produce la sorang lagi en.ashri -->ampun!!!

kakkimie >> itu sbb kakkimie kena 'bikin' lagi sorang, can accompany ayesha lancing²...

ieza >> betul..betul..betul..

farah >> depa kalau cukup korum, soh la apa pun..pasti gempak!!!

shaf >> nanti lyana dah beso sikit, ajak fatihah join sekaki...baru besss

kakashi >> achu nyanyi asik silap jerr...ada lagi satu yg aku amik..nantila aku upload lagi

heart my community