Followers

February 24, 2009

kad kahwin



tadi kakct balik dari hq. dia kasi aku satu kad. dari envelop dah tau la kan kad kahwin. tgk ke nama dah leh agak dah si roro. dah tgk nama penuh kompom la mamat tu. si shahrul bahtiar abdul rahman.

aku kenal mamat ni masa aku join induction bnm awal tahun 2002. gambo kat atas tu kira memasing masih muda belia la. pk² balik, aik...roro aku dah 4anak ko baru nak kawin? takper, janji kawin kan. apa² pun aku ucapkan tahniah insya-Allah takder aral aku g la wedding ko nih. tq ssgt pasai ingat dan sudi gak mau jemput kawan ko yg terdampar sepi kat sini. heh. tapi kan kalau nak g belah pompuan aci tak? pasai dekat jer ngan umah aku (taman dato' harun). macam la subang jaya tu jauh no ek. zasssss......

9 comments:

ieza said...

biler dapat kad jemputan..teringat zaman kiter kawin ek..huhuhuh...macam2 kenangan...

Mya said...

ooo nama panggilan si shahrul nie roro ek. cumel..hehe..

TiNiE said...

ieza >> betul tu za...

mya >> ala, ni nama timangan masa induction jer...skang ni tak dah kot...

MariaFaizal said...

Roro is such a cute name!Congrates to the both future bride & groom on the coming BIG day.

Ingatkan TiniE nak hold Wedding event one more time (to renew vow) dgn cik abang, he he he..

Beautiful Disaster said...

patot arr sy tgk kt jps ni byk kad kawin tu.

md iqzan said...

ahhh tini,
nie roro dept aku tau.....
bagilah dia peluang merasai kehidupan berkeluarga mcm kita heheheh....

TiNiE said...

mariafaizal >> tq kakkimie, on behalf of roro

BD >> heh..yer yer staf bank

md iqzan >> kan, kasi can laaa

payiet said...

ko sangat slim didlm gambo itu, adakah ko ngamalkan makan goeng pisang di waktu lunch sejak dulu huhuhuhu <- petua turun temurun

TiNiE said...

payiet >> ko mmg nak kena ngan aku kan..ko tgguuuuu!!!

heart my community