Followers

February 26, 2009

fatihah lagi...

video

kali ni lagi laju dia. jom layan.....

6 comments:

Baby Lyana said...

Laju ajer dia menonong ke TV ek... budak2 zaman sekarang...

Beautiful Disaster said...

die msti kaki tv ni kak. eiii. cm cpt jer bby tihah ni mbesar. hehe.

Diamilikku said...

nih mesti jadi ratu pecut pasnih..heheheheh..leh geng alesha..kita buat team relay..pasnih tunggu baby lyana plak...lagi sorang pompuan kita amik ja lah anak kak maria..kira dia senior ahhh...hehehhehe

Baby Lyana said...

leh ke lyana lari? kalau ikut daddy dia.. mungkin? tapi montot dia besar, kaki besar, peha besar.. x larat kot..tp tunggu ajer la..

aramis2177 said...

leh tahan anak hang no!!!hahahhaaa.....tgk baby mcm nih yg buat aku xsabaq lak aiii nak tunggu baby lam perut ni kuaq...huhuhuh...lama dah takdak anak kecik!

TiNiE said...

shaf >> laju sampai kkdg tak sempat nak cempung, buak jatuh ke lantai jua..huhuhu

BD >> btul tu ryn, dah 6bln dah pung..

sone >> insya-Allah, ikut uncle mijan dia la...

shaf >> boleh, insya-Allah

farah >> esok bila bb hang jengoi, ceni la kena layan..

heart my community