Followers

February 25, 2009

najihah, once upon a time....



video

nama saya najihah nur'alimin mohd. nahar. saya dilahirkan di Pantai Medical Centre, KL pada 10hb May 2006. saya adalah anak ke3 dari 4 adik beradik. semasa video ini dirakamkan, umo saya sekitar sebulan lebih. sekarang saya sudah ada adik yg berumur nak masuk 6bulan. saya sekarang adalah sangat nakal. ibu, kadang² letih dengan saya. saya adalah anak buah kesayangan achudida. kalau achu datang jer umah saya, sayalah org pertama yg achu cari. kdg² bosan jugak pasai achu ngan auntie long suka usik saya sampai nangis². huhuhuhu


13 comments:

Beautiful Disaster said...

pndi lar najihah buat karangan. hehe. tu sbnrnye kan ibu die nk btawu najihah yg ibu die pnt layan najihah. hehe.

siti said...

kekeke..mcm nk sama plak jihah dgn waz

MariaFaizal said...

She really inherits daddy's look!
Sejuk ibu mengandung...

:"♥KakAsHi:"♥ said...
This comment has been removed by the author.
Diamilikku said...

hehehhehe..
ibu ohhh ibu...sian najihah ibu tulih karangan gitu....nanti la najihah dah pandai mengarang..mcm2 najihah karang..habis blog ibu najihah conqure

:"♥KakAsHi:"♥ said...

ish2...muka lain sngt2 la skng ngn dlu..hihihii

hahahah kn tmbh lagi stu tu.."dan sya jugak suka berak bila time achu dida smpai...sbb achu dida suka bsuh berak sya...dan kdng2 achu dida d pksa basuh..sbb sya kn ank sdra kesygan achu dida ..aduyaiii....

aduyaiiii..hahhahahahhaah..bby2...

~Cinta Cukulet~ said...

olololo...comelnya najihah..lain kali kasik achu dgn auntie long pula nangis hehe

TiNiE said...

BD >> mmg penat pun ryn..huhuhu

siti >> ala achu, sepusat sepusing..p mai p mai lagu tu laa..

mariafaizal >> sumer pun kata anak² banyak rupa ayah diorg...yer yer sejuk perut ibu ni ngandung..huhuhu

azean said...

alaaa riang ria sungguh dia ... lg satu .. ni mesti kes ibu dah xdak benda nak boh entry dah nih .. hahaha

TiNiE said...

sone >> kkdg nak luahkan pasaan lam bentuk reverse saikologi..hehehe

kakashi >> yer saya suka kalau achu basuh berak saya..- najihah

cinta cukulet >> aah, betul gak..nanti nak soh najihah nangiskan achu n auntie long plak

TiNiE said...

azean >> hihihi, mungkin laa

aramis2177 said...

wakakakaaa...ni awat ni tinie oii?hahahha...sian laaa si najihah nih..kena hantammmm sama ibunya!!!!!tp cute dia membawa sampai ke besaq no!!!bab nakai tu yg xleh nak kata apa ...standart laaa hang..bdk2 kecik!heheheee..sabaq2 naaa maknye!

TiNiE said...

farah >> tgh sabaq la ni farah, tu yg wat entry lepas pasaan nih..smlm dia takmo tido dok kelitin p mai p mai..pening paler aku

heart my community