Followers

October 30, 2009

makan tengahari with someone, @brisik...hehehehe

ari senin, dpt undangan makan tengahari bersama seseorg. siapakah??? artis...lawyer..majistret... dia bukan shapa shapa...cumanya seorg insan biasa. tapi, demi menurut kemahuan beliau, aku rahsiakan siapa dia. hiks. poyo.

kami ke brisik, jaya one. memula aku ingat brisik masih seperti dulu. upernya dah upgrade. upgrade interm of price laaaa. tapi pasal dah duduk kan, so order jerla. aku mmg fokus air jer iaitu kedondong asamboi dia yg mmg manthop melethop kababoomm!



ini org kenalan aku masa aku buat praktikal di motorola. masa tu dia tehnician di situ. dia minat dgn senior aku yg sama-sama praktikal sama. tapi, senior aku tu tak respon la plak. jual mahal gitu. sudahnya kami jadi kawan.

tak lama pas tu dia dpt sambung buat degree. so, pergila dia. aku pun, balik ke poli selepas abis praktikal. kami berjumpa balik masa aku udah kerja di bnm. dan selepas 7-8tahun ni baru kami jumpa balik.



brisik sudah ada set di mana kalau kita order ala-carte during happy hour dia which is from 11am - 2pm, food kita tu akan datang bersama appertizer. iaitu gado² 2 ketul, jua kerabu mangga 2 ketul. *sila rujuk gambar*.




:: gado-gado ::



aku amik kuetiau goreng, manakala kawan aku tu plak amik nasi goreng brisik. rasa food memasing ok ok la kot. bulleh la nak telan. takder la sedap sgt, or tak sedap sgt. just nice gitu. topik perbualan bnyk berkisar tentang anak² memasing yg sgt la hyper dan takleh dok diam.



cukup time memasing pun mau undur diri. ingat kot itu jer set food kami rupanya ada lagi. dessert pun ado. haaa sagu gula melaka n teh halia ni mmg sedap. aku sgt² la recommend. so, syabas to brisik pasal dah improve. sekian.



:: sagu gula melaka wit teh halia suam ::

6 comments:

AMIRZA-KRAF said...

siapa ituuuu... cubaaa tekaa... adakah aku kenal objek itew???

TiNiE said...

mie : yezzaaa..kalau hang ingat dia, musti hang kenai dia mie..huahuahua

CuTeMiUt78 said...

wah.. cam jumpa artis plak ya...

atty's said...

sonok nya..org banjer makan ..

lama dah tak makan sagu gula melaka tuh .

TiNiE said...

cutemiut : takder nyer artis rina..hihihi

atty's : haa sagu gula melaka itu sgt bessss

payiet said...

Nyum nyum sodap kan kak?

heart my community