Followers

October 19, 2009

bila aku sudah tiada idea...




Last friday, singgah guardian. Spent rm40 gitu aku dpt kad dan 2 kpg sticker.

Kad itu berbunyi gini 'kena spent rm15 dpt satu stem pehtu kena kompol sampai 40 then dpt satu plush toy'.

Sebila la nk penuh 40 stem tah. Pagi ni Kevin kasi aku 6 stem. Heh, berjayakah aku kompol sampai 40?

6 comments:

pinkiss said...

kalau beli stem kat pos ofis tak boleh ke?

shuhada said...

kak tini, kalau nak stem mai putrajaya. org ada 2 tp malaeh nak kumpul2 ni

CuTeMiUt78 said...

rajinnya nak mengumpul

TiNiE said...

pinkiss : boleh..boleh

shuhada : errmm ok gak tu, kalau kaktinie pi, sila masak sessedap yer..hihihi

cutemiut : tgkla nanti rajin ke tak..heh

payiet said...

flush toy tu leh beli ngan cash dengan harga rm50 kan?

TiNiE said...

errk...tak pasti lak..
nanti aku cek kendian

heart my community