Followers

October 27, 2009

bergambar bersama makhluk asing @alienware di digital mall....

sesampai di digital mall, terus ke kedai yg aku beli kamera itu. luckily itu tokey kedai kenal yg kamera itu dibeli dari kedai beliau memandangkan aku tidak membawa sebarang surat sokongan. surat sokongan peginya kan. balun. sblm aku ke kedai ni, aku ada singgah kat kedai lain. kata tokey itu estimated kos nak baiki sekitar 3-4 rat. haih, alang-alang oi.

kat kedai ni pun, itu ahboy bilang yg sama. mau baiki makan masa dan kos pun agak2 boleh beli satu kamera lain. nak tak nak aku up gakla seketoi kamera baru. nak plak dia ada stok yg mau di clearkan. dia jual murah-murah itu kamera. cap olympus. aku sker pattern dia yg tak bulky. compact. yg penting features dia ada sikit up dari samsung lama ku itu.

masa nak gerak balik ke keta, terserempak la plak ngan makhluk-makhluk ini. dikasinya aku satu kad berbentuk topeng. kata ketua rombongan tersebut, kalau amik gambo dgn makhluk-makhluk ni pehtu post kat facebook, then mintak kkwn 'like' kan pic tu ada kebarangkalian tuan punya pic dpt hadiah. hadiah apa? wallahhualam...aku pun tak tau. aku sudah post gambo ni kat fb. tapi tah, rasa cam tak betul jer. sesapa yg terjumpa pic ni kat fb, sila tekan button 'like' plssengihnampakgigi!


:: yg aku tau, minah baju biru tu karakter chun li kan? ::

8 comments:

joegrimjow said...

ahaa
yg pakai tudung ada pink kat tengah tu watak ape?

payiet said...

aku rasa cam kecacatan plak makhluk yang blakang ko tu kak?

Dj Epoi said...

Mau larik kalau Sponge Bob & Robocop nengok heheheheh

atty's said...

ini kalo firdaus tgk mau menangis ..hehehehe..

CuTeMiUt78 said...

alamak.. ni klu terserempak ngan mirul mau dia nangis tk hingat punya...

TiNiE said...

joegrimjow : ishk, yg tu limited edition character tu joe..hehehe

payiet : aku rasa dedua makhluk selain yg pompuan tu, dedua tu pun cacat..heh

dj epoi : pasti!

atty's : kannn..saya pun gerun kak ooiii

cutemiut : tula pasai..ihihihi

AMIRZA-KRAF said...

awat makhluk sorang tu kecik je... :)

TiNiE said...

mie : perli aku la tu...

heart my community