Followers

October 22, 2009

sila jangan tiru aksi ini : makan² dalam perpustakaan

kalau korang nak tau, kalau nak tau la. opis kaktin nama hcdc. tapi ada satu seksyen di PJ, satu seksyen lagi di HQ sana. memandangkan acara makan² kali ini dijadualkan diadakan di HQ, makanya tempat berlangsungnya makan² smlm ialah di dalam sebuah perpustakaan atau lebih dikenali dgn bahasa saintifik staf bank KMC.

acara kali ini dihadiri oleh a few MC members, directors dan juga a few other peoples yg dijemput khas bagi memeriahkan acara tersebut. vvip pertama yg muncul tepat jam 4.30pm ialah ag dr.dave dan diikuti oleh ag dato' mnm.

foodies sgt melambak membuak². antara yg aku ingat kewujudannya ialah satey, nasi impit kuah kacang, masak lodeh, wajik, lemang, buah-buahan, kek, cup cakes, tapai aiskrim etc..etc..etc... yg aku ingat, benda pertama yg masuk mulut aku setelah acara ialah tapai aiskrim. haisyiiiooo sgt menyedapkan hingga nangisssss. tapi takleh makan bnyk² la pasal nak makan mendalah lain plak.

pehtu aku amik satey 3 cucuk then makan cup cakes adik kakarni. cup cakes beliau mmg menggiurkan. sesapa yg rasa nak order boleh roger aku dan aku akan kasi details pasal cupcakes itu yer. dah malas nak taip, jom layan pics jom....



:: foodies...nyummmy ::



:: lagiiii.... ::



:: cuppies yg super duper lazat ::



:: the VVIPs ::



:: semasa acara ::
:: motip amik pic dipenuhi rak-rak buku ::



:: diakhiri dgn pic 1Malaysia ::

chris, bersungguh² mau makan itu capati dgn sudu garpu...
sila ampunkan beliau kerana kebiasaan org India makan capati dgn tangan jer.
almaklum la, chris ni chinese...yg penting makanan jua boleh menjadi faktor
penyatuan masyarakat dlm sesuatu negara. hiks....

5 comments:

Diamilikku said...

owhh no..sumer sudah mula tukar layout pulak...harus lepas ni sone pun mengikut jejak...cantik header kak tini...

owhh komen tak selari dengan entry...sila maafkan org berpantang yang memboikot entry bercorak perayaan open house dan makan2

CuTeMiUt78 said...

wallllaa... mkn..makan.. dan makan lagi.. :D

ietafakyra said...

ish222...dlm lebri pun bleh makan no. kalo kat SAS dulu dah kena sekeh nih! cemana org besaq leh wat sesuka hati ja, masa budak2 sume kena ikut disiplin?? hihihiii....pehni ajak sume berkelah tepi padang ja kak. btw, mmg header wajah kiut miut itu sgt mengujakan!comeiiii...

TiNiE said...

diamilikku : sabar..sabar...nanti anda pasti akan merindui saat bercuti pantang...hehehehe
tq tq..

cutemiut : yezzaa makan makan makan...

ieta : ish..ish..ish...tula not good kan..makan dlm lebri..heh, cute ke pun header tu ieta..nyway thanks dik!

aramis2177 said...

Ya Allah Ya Rabbi tinie oiii...apekah makanan2 itu sumer sedap2 belaka!iskkkk...terliuq tekak aku weyh!

heart my community