Followers

October 23, 2009

layan hindustan la plak...


smlm sekitar jam 10.30pm, budak² udah surrender tv. so aku pun on astro lam bilik layanla tv sengsorang. memula nak tgk las vegas channel axn. sekali time iklan aku pun channel-hopped la. *heh, ingat blog jer leh bloghopped tv pun leh la*. tup tap tup tap tekan terrrrmasuk channel ZEE. ater channel astro tinggal yg basic sajer makanya terlayan citer hindustan di atas.

oh! sgt la meralitkan tgk hindustan nih. aku selalu fokus kat muka diorg jer. nak nak plak aku sker si preity zinta tu. very da comel. salman lak dalam citer ni pgg watak serius. peh, romantiksss. selalu dia bawak watak hero tapi cam kelakar² kan. so, aku layan jerla. ujung-ujung aku tersedar diorg layan aku tido. heh. sempat tgk dlm 30min jer gitu. ketiduran sudahngantuk.

9 comments:

naja said...

tini.. aku nyaris2 nak buat entry pasai cccc ni sebab semalam aku layan smp abis... ntah untuk kali yg keberapa. best woooo.. nangis leleh air mata gak la.

25 oct nanti layan jab we meet gak. best tuh!

TiNiE said...

naja : laaaa betoi ka. yeayyy suka suka ada gak org layan industan kan. so, hang layan channel ZEE gak la yer...good

Queen said...

betul..semalam malam yang sejuk...duk layan cccc yang best itu...dalam comforter...bertemankan hot nescaffe 3 in 1...

erm..wallah...

CAHAYA said...

lama x tengok hindustan. ;)

mya said...

aku pun kebetulan layannn citer nie kak.. adoiyaii

ietafakyra said...

kak tinie.. i takut nak layan hindustan, sebab kalo tgk sure melekat n berdrama luluh hati nuraniku jugaks...tp i suka gak perasan i mcm heroin hindustan! wah... lawanya iiiiiiiiii....hahahaha, gediksnya! me likey beb!!

TiNiE said...

queen : betul laaa..sgt sgt bes itu cccc

cahaya : sesekali layan mmg cannot resist...

mya : sudahnyer ramai gak yg layan citer ni smlm kan..

ieta : haaa buleh buleh..kamu mmg ada iras2 heroin hindustan ieta..ala² ranee mukherjee gitu hihihihi..ini betul² bukan tipu²...

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

ieta tu mg la..tang kening usah dinafikan..mmg ieta mukherji..
kak tinie, smlm eza pun layan gak chori2 chupke2 entah kali ke brp puluh pun x tau..mai part sedih pun x tau brp kali dok feeling serupa tu gak..

ietafakyra said...

kalo dah begitu katanya kak tini n eza, mlm ni gak nk pi tengok mana2 citer hindustan! heheheee... buleh nooo centu.

heart my community