Followers

October 01, 2009

entry raya : versi open house governor

ari selasa lepas, as usual bos beso aku wat open house. so time ni sapa nak bawak ahlil keluarga dtg opis dipersilakan. aku pun, tak lepas peluang hangkut semua anak-banak aku ke hq. fokus ke wit raya dari governor. heh. dpt la sorang RM10. kali 4 = RM40. ok, kaya jap sekelip mata. tu blum campow kolig jps yg kasi wit raya. adiktiri pun kasi, ishk mmg duit jap la aku.

sesampai di hq, terus dpt tpt kosong semeja ngan geng opis lelain. kebetulan. makan-makan japs, then terus terjah jps ditemani oleh mya n dilla. dilla bawak sorang jer anak teruna beliau memandangkan si abg bersekolah. dah tak tau mau tulis apa, korang layan jerla gegambar sekitar majlis. eh, haaa majlis ni turut dimeriahkan oleh PM dan jua isteri beliau. kira first time la sejak aku join bank PM dtg majlis open house governor. layannssszzz.....



:: gambar dari 2 sumber berlainan ::
:: venue : JPS ::



:: mereka ::



:: meja HCDC ::
:: fatihah suka la dpt bebas segitu ::



:: KAMI ::

5 comments:

Dj Epoi said...

Awat yang berkilat sangat mukooooooo tuh? heheheheh

TiNiE said...

dj epoi : berkilat laaa...kalau dah asik kena kejar jer angkatan tenteraku itu...peluh weih!!

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..seangkatan tu dibawa ke open house ya

AMIRZA-KRAF said...

aku sangat la geram dgn itu budak kecik...

TiNiE said...

cutemiut : aah, bawak seangkatan..leh kolek duit raya..hihihi

amirza : alahai, apala yg hang nak geram kat budak belemoih tu mie..

heart my community