Followers

October 06, 2009

buat tatapan umum : hasil makeover

dimulakan dgn dapow dulu.
heh.


:: dapow standard ::



:: taraaaa... *sila abaikan yg terjengoi, terjulur yer * ::
:: kata dapowku hanyalah sekangkang kera saja kan ::



:: dapow masak cap delicooker @ http://vees.com.my ::



:: dari sudut lain lak ::



:: bahagian atas ::

a zillion thanxes to djepoi n co.
hasil yg sgt memuaskan hati.
mcm² xtravaganza djepoi kasi.
antaranya pipe paffoni *hahahah tak boleh blah*
wall paper sanggih, microwave convection cap samsung.
berbaloi-baloi!!!


p/s : keja² makeover dah habis tinggai lagi mau susunatur sendiri la kot.
hongkos sudah abissssshhh...huhuhuhu

20 comments:

Beautiful Life said...

Wah Tinie...cunnya kitchen cabinet baru..hu hu..meleleh air mata mak....kat rumah pakai kabinet IKEA yg pasang siap jer..

salzahari said...

belum tgk dapoq aku lagi...kih..kih..anyway,dah dapir gas canggih tu haruslah masak ye! sbb dah tak berasap kan??!! :p

Blog psl rumah aku...
http://aedy-salzahari.blogspot.com

suked8787 said...

Fullamakkkkkkkkk...santek3x...dapow canggih tuh...pas ni kalo x rajin masak lg x tau nk ckp la....hehehehheee....pasni posting gmbq "hall" lak, x sabaq nk tgk nih!

Baby Lyana said...

Wah...dapur mu itu..sexy... leh la masak hari2..no more tapau2..hihih

MissSecretary said...

TiNiE: cantik giler makeover itu.. tingin nak tgk real, nnt aku singgah tgk jab blh?? hehehehe... lawa aarr... dah berangan plak aku kat sini, huhuhuhu... angan2 minah jenin jer... serius, lawa beb... tahniah... :)

Alimaz-Kembara Terasing said...

best3...saya suka dapoq kecik2 nih....tak susah nak ngemas...

Mrs SM said...

kak tinie... dapoq dh cun... kena msk la hr2... baru bebaloi.. no more tapau ekk....

md iqzan said...

nanti aku nak tanya ko tini. Mmg lawa kitchen ko... Nanti kalau blackout, x boleh masak kan? heheheheheheheh

amalz said...

best2. dapuq baru! kena la rajin2 masak pa ni hehehhe..aku pun nak pi melawat..

shuhada said...

kak tini.. berapa rega semua tu? menarik nih..

fazemy said...

CANTIK2...nampak kemas..

atty's said...

berbaloi2 tinie..cantek dan lebih kemas setleh di make over..

kty nya dapur tah bila nak make over..

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

Dj Epoi said...

Salam
untuk gegambar make over walaweiiiii lagi...
Jom terjah blog gua
.......
Kita layan sinambungan decor rumah ini.....
Tq bebayak buat tuan rumah Tinie & En Nahar yg memberikan kepercayaan untuk Casa Epoian ini...
zaaaaaaaaaaaas!

TiNiE said...

nuwal : ok la tu..janji ado kebinet..jgn nangis ek nuwal..hihihi

salzahari : pergh..lagi bes dapow ko sal..yerla siap ada wet n dry kic...besbes

suked8787 : tgkla sapa decorator dia..laki sapa..hahaha eh gambaq hall sila rujuk blog djepoi ek..hihihi

shaf : insya-Allah doa doakan yer

miss : wei sila sila..jgn memalu singgah jer..no hal..aku jamu kuih raya n air sarsi..hihihi

alimaz : yezzza betoi ssgt tu..

mrs sm : insya-Allah kena belajar dari sue la nak masak gini..

md iqzan : haaa sesekali blekout ok la tapau nasi kat luar..selamat takyah masak..hikhikhik

amalz : buleh mal, hang mai aku jamu megi tomyam sepesel..hiks

shuhada : alamak kalau nak tau detail add ym kaktinie sarahaaliyah@yahoo.com boleh?

fazemy : tq mie..

atty's : syukur alhamdulillah

imcurtain : insya-Allah

dj epoi : nice doin biz wit u bro!!

Dee said...

cantiklah tinie..lega mata tgk..kemas sket kan..bila ar dee nk ada duit buat suma ni..huhuhu..

pinkiss said...

hmm.. dah ada dapow baru.. silalah masak ye.

sugarbebes said...

gamak2 dia leh mai area umah aku dak..kalau harga agak memberangsangkan lah..

ietafakyra said...

wah best! dapur baru ciwi sungguh nak masak hari2, pehtu lap, pehtu cuci, pehtu tanak nmpk minyak sume...kat dapur gas tu pun leh nmpk batang idung kita...syiokknya kenangan ada dapur "baru"! heehheee...selamat enjoy memasak kak.

TiNiE said...

dee : insya-Allah di suatu hari yg permai, pasti dee pun boleh..hehehe

pinkiss : pastila kaknon..

miera : nanti aku tanya dia na..

ieta : kan..sgt syioookk kkdg tak minyak pun lap gak..hihihi

heart my community