Followers

October 23, 2009

hasil sikit² demi me makeover kan umahku yg tak seberapa itu...heh

keje² construction mmg dah setel pun. cumanya aku jer lum deco umah tu betul². nak deco gimana kalau segala almari lama masih bertapak megah dlm umah. so, ruang yg tinggal sgt la limited.

tapi, smlm demi nak jugak nmpk ada kelainan especially di bahagian tv lcd tu aku up juga seketul almari tv. aku beli kat kedai pakistan area umah ni ha. memula udah berkenan ngan satu almari tv kat kedai cino lain, tapi oleh kerana takder transport dia mau anto makanya kensel jer. knowing me kan, harus nak dan dan.

di kedai pakistan tu gak, aku up seketul tikar nak di hampar di ruang tgk tv. so, dlm masa yg dijanjikan pekerja² kedai pun sampai menghantar almari dan tikar. dan, aku tanpa berlengah lagi terusla hias serba sedikit. dan, pada pemandangan mata aku yg rabun ber kapasiti power spek sbnyk 175 belah kanan dan 125 belah kiri = cantik gakla ruang tgk tv tuh. heh...layansssss.



:: frames tu sumer insya-Allah kalau sesuai akan di gantung di dinding ::



:: tikar ::
:: kaki sarah pun nak enterprem, haihhhh ::



:: aku sibuk deco, en.nahar standard sibuk gak...
sibuk ngan beskal beliau ::


ada lagi yg djepoi lum lunaskan. segala perkakas ada jer kat umah tu, tapi knowing him yg membizi aku sabarkan jerla.....

8 comments:

@e_da said...

wah lawonyer tersusun frame gambo... kak samala kita.. hubby ida pun giler beskal.. fenin nengoknyerrr

atty's said...

pandai tinie mendeco..leh deco umah kty ..

fazemy said...

Aik..pas raya baru nakd eco rumah. Huhu rajin sungguh. Nnti dah cun rumah jgn lupa tepek gambar kat sini tau kak tinie..

AQisH said...

tini..klu ada rezeki beli cabinet yg bleh tutup wayar² lcd ko tu..since ko gantungkan mmg ko kena carik kabinet yg besar sket :-D

Dee said...

umah renovate..template blog pun renovate gak eh..cantik2..itu tv lg satu..letak dlm ar..hehehe..leh buat main game..

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

hat tv lama sebelah lcd tu leh pakai lagi ke x?

aramis2177 said...

wowwwweee...lcd tuh!!!!!!cam hotel siot!!!!anyway ......sinaran kat beskal en nahar adalah sama pancarannya ngan kepala dia.....heeeeeeeee!!!*ampon2!!!!iklan semata2!!!*

TiNiE said...

eida : kann..sgt memeningkan..adeh

atty's : ishk, takder la kakty...paling tak reti la tinie mendeko2 umah nih...

fazemy : entah sebila la umah itu nak jadi cun, tapi pasal tepek gambo jgn risau..agak2 kekeringan entry..post jerla apo ado..

aqish : baeekk..noted with thanx.

dee : yer yer..mmg itu tv akan masuk bilik lagi satu, since dlm bilik tido udah ada satu...

azalina : boleh pakai lagi eza...tgkla kalau leh jadi rezeki achikmimi ker...bergantung pada keadaan dan masa

farah : hak hak hak..ada ka sama ngan hotel..rumah ku sorgaku gitu..weih, pancaran tu aku kasi over sikit..tu yg sama tuh..hiks

heart my community