Followers

October 26, 2009

nine west @isetan

dari chinoz, kami crosssss ke isetan. kalau ikutkan robinsons ada sebelah jer kalau nak soping, mengenangkan aku ni pemegang membercard isetan harusla aku paksa azwa ke sana. memula katanya nak cari kasut..nak cari kasut. sudahnyer sampai di bahagian kasut henbeg, terbekenan lak aih ngan satu henbeg nih.

aku panggil azwa tgk dgn harapan nak mintak pendapat dia la. ujung-ujung, dia ternmpk beg yg dia mmg nak sedari dulu. beg yg dia maksudkan tu umpama tas tangan kepit di celah tiak, manakala beg yg aku maksudkan sebelum tu sebuah beg yg agak gedang la. mengenangkan yg beg azwa minat tu tulis 'beli satu disc 50%, beli dua disc 60%' dan aku pun turut serta membeli beg yg lebih kurang sama itu. tapi tak sama in term of colour.

dah sudah di bahagian beg, kami jenjalan lagi membawa kaki tanpa ada tujuan. tersinggah plak di bedding fair. tpt tu agak tersorok sikit. bargain pi bargain mai, itu ahboy sudah kasi special offer sama aku. beli satu set cadar dpt beli 2biji bantal dgn harga RM20. yesss..aku setuju. dah setel urusan di situ, kami pun pulang ke gagang opis.



:: bila tensen, dpt shopping gini heaven jer rasa aih ::



:: ini beg aku ::



:: wa, nanti kita repeat tau wa...
syiiookk jenjalan ngan ko ::
:: itu objek merah azwa yang punyo ::



entry ni di drafkan pada 24/10
gambar di atas di snap pada pagi ini...kekonon pakai baju nak sedondon...dlm pic tak nmpk la plak kesedondonannya...zasss jerla

13 comments:

Baby Lyana said...

wah wah... sakannya bershopping ini mak cik..

suked8787 said...

walaweiiiiiiii...beg baru...santik2...kaler ala2 pelangi gitewwwwww

salzahari said...

beg tu sgt cun la wei.........

ietafakyra said...

cis! heaven toiii... jeles i, tp kalo i guna bawak pi site tak sesuai pulak. bilanya nak guna?? isshhh... tk jadik jeles aaa kak! (ayat cover jeles nih) ahhahaa...apapun sgt cunsss ok ngan baju kurung mu itu.. lalallaaa..

leadleedeea said...

mmg nice sangat beg tu..cantik..jeles..heheheee~!!

wawa_ena said...

ni nama scientific beg tu 'trail mix clutch'. suke x tini? sure dalam ati ko jawap 'ye! suke la giler!' hahaha... papepun meh up diri sendiri.. 'beg kita tu memang cantet!!!!' hehehe....

CuTeMiUt78 said...

walla... sgt la sakan bershopping gitu.. nice la beg tu

suerai said...

cantiknya...nak satu boleh
ahad baru ni p rumah wa. saja la p nak beraya. skali wa salmah tak dak p meeting tinggal wa man ja. tak sampai 1/2 jam pun kami balik.
kalau ada wa salmah best gak pot pet pot pet...he he,....tuggu raya haji lak. balik tak?

TiNiE said...

shaf : jiwa tgh kacau..bagi mengubat hati yg luka..huhuhu

suked : tq tq...hihihi

salzahari : yezzaa??? tq tq.. :)

ieta : aiyooo yerla tu kan..nyway tq dik

leadleedea : hehehe santek ek??? tq tq

wawa_ena : semestinya santek bila ada sorang tu sanggup tggu nak dpt gak seketoi..hihihi

cutemiut : bila hati tgh merunsing, lebih baik lega-legakan dgn soping...tq tq

suerai : wa salmah kira apa..meeting jer keja dia la nih...mesti tak tau nak sembang apa ngan wa man kan..heheh insya-Allah takdak aral balik la kot raya haji..nanti kita jumpa naaa

Dj Epoi said...

Hamboihhhhhhhhhhx3
Sakan kou shopping noooo.....

Siap jadik MODEL lagik huhuhuuhu

Mie kalau takder menda malam besuk Gua nak pasang wall paper rumah Lu

Insyaallah

TiNiE said...

dj epoi : yeayyyy....sila sila..mie ada jer kat umah..leh jadi bahan memblog lagi pone oooiiii!!!

Diamilikku said...

gile best dapat shopping..tak sabar nak gi kl next week..nak qhado shopping..habiskan duit hubby...hahahaha

TiNiE said...

diamilikku : haa sila sila..kalau sempat roger2 la kaktinie sama naaa

heart my community