Followers

October 28, 2009

aku bukan perempuan PROPA...heh

Farikh Manzora Zamihartini Osman Bashah -kak..ko propakan ko kata ko beli henpon baru sama en.nahar..mana entrynya..mana mana


merujuk kepada statement petikan dari facebook di atas, dgn ini kaktin nak gitau donia yg mmg kaktin ado beli henpon ke en.nahar, malah pic henpon itu awal2 lagi kaktin jaja di fb sana nun ha. buat adiktiri boboy kaktin yg terchenta nah, entry ni khas buat kamu.



:: henpon lama en.nahar ::



:: so skang, beliau guna ini E71 lorr ::

ini lak kisah kamera samsung ku yg mengalami kerosakan serius itu. dah alang-alang ke digital mall kan, nak plak estimated kos baiki sekitar 3-4rat, kaktin terus up kamera baru jerla. abis citer. the end. sekian.



:: kamera itu keherotan ::



:: simpan jerla wat tukun ::



:: presenting my new olympus cam ::
:: murah..murah ::
:: tetiba rasa cam tak best lak kalau takder kamera...hmmm ::

10 comments:

Alimaz-Kembara Terasing said...

pasai pa dengan kamera tu...herot berot...jatuh ka

Diamilikku said...

warghhh jeles tul....itu antara my whishlist tuh

AQisH said...

byk tol duit ko tini oiii..untung en.nahar asik dpt adiah jer dr ko huhu..

TiNiE said...

alimaz : jatuh...huhuhu..sgt sedey..tapi suka, dpt kamera baru..hihihi

diamilikku : hehehe kamera ker henpon sone???

aqish : ishk, demi suami kakqish, per salahnyer yer dok?? kakqish takperla ada en.zaim yg kaya raya..hahaha

Dee said...

wow..sama ngan dee ar tipon en nahar..

siti said...

patut la mlm tu abgnahat wat videocall haha rupenye ngah test enpon baru!

payiet said...

Perlu ke kak nama aku terpampang gitu, satu donia leh baca weyy. Hahaha bukan apa, zaman skang nih kan ramai manoksia yang propa, harus ada gambo sbg bukti. Baru leh dikagumkan. Gituuuu

TiNiE said...

dee : haa bes bes

siti : yezzaa tgh menciwi la tu...

payiet : yerla yerla..apa2 jerla

AMIRZA-KRAF said...

adoiiii gajet gajet gajet... jeles tul la kat hang tinie..

TiNiE said...

mieza : ala, tu henpon naharlaaa...

heart my community