Followers

October 02, 2009

bil maxis aku 8posen jer, biar betul???

26-Sep-200925-Sep-2009ESSO SEMANGGUL SOUTH SEMANGGUL MY

RM20.05
25-Sep-200925-Sep-2009SHELL -R & Z AKTIVITI ENTTAPAH,PERAK MY

RM20.29
25-Sep-200925-Sep-2009SHELL-S/M NUSANTARA KEDAH MY

RM20.50
25-Sep-200925-Sep-2009MAXIS-AUTO 06000698765400PETALING JAYAMY


RM0.80






is there any maxis customer service out there can explain to me fikir???

p/s petikan penyata dari mb2u.com aku.


10 comments:

suked8787 said...

bil maxis 8 kupang ja? Ok la tuuuuuuu....ka ada udang disebalik mee?

CuTeMiUt78 said...

oopppss... untung aaarr...maxis ada prob kot

AMIRZA-KRAF said...

bil yg lain maxis sedekah wit raya kot... :)

Alimaz-Kembara Terasing said...

hehehehe bayaq jer la.....sat gi depa boh 80 hinggit nangis x berlagu plak...

Queen said...

better check with maxis..lagipun kan ade bil....manalah tahu ade charge yang dikenakan tanpa kebenaran kita ke....

Baby Lyana said...

weh..kau ade request utk e-statement tak? cam laki aku...kalau dia hantar kat rumah...bil memanjang RM0 hinggit...tapi, bila gi kat maxis..ade jer charge yg dia pakai...heheh.... aku pun pening la system diorang ni

TiNiE said...

suked8787 : tula pasai..pelik pelik

cutemiut : ntahla..kalau call pun tanya mesti diorg kata takder tunggakan..

amirza : syok gak kalau gitu..hiks

alimaz : tu mmg dah bayaq pun..pakai autodebit kedit kad

queen : last month lagila..negatip dah cek dah ngan maxis..

shaf : aku wat autodebit shaf..tu yg aku pelik tolak terus kat kedit kad..

joegrimjow said...

maxis bg duit raya kot
hehe

ciK LyndaWawa igUana said...

hahaha..lawK seh...maxis org pun mahal ni....

TiNiE said...

joe : kalau betul maxis kasi wit raya...kemsalam jer kot...

ciklyndawawa : tu arrr..tapi bg akak agak mengerikan..ketakutan bukan lawak..kot kot la ada agenda tersembunyi..hmmm

heart my community