Followers

October 07, 2009

update dapow versi dj epoi

Dj Epoi & Taiko " Solid Surface - Bro Raymod " adik menakan Eric Leong hehehehh

Salam......
Alhamdulilah........100% Complete....

Tq bebanyak buat Tinie & En Nahar yang memberikan peluang untuk Gua berkarya melalui CASA EPOIAN ....Gua....

Jom Layanzzzzzzzzzzzz!


Plastered Ceiling.....ruang tamu SEBELUM

Plastered Ceiling.....ruang tamu
SEBELUM
&
SELEPAS


Tanpa Pencahayaan Lighting

Selepas......ON lampu......Walaweeeeeeeeeeeeeiiii

Decor Stone untuk Attacking Wall di Living Hall


Jom layanzzzzzzzzzz proses Deco Kitchen plak...!!



Dj Walaweeeeeeeeeeeeiii ( Casa Epoiaaaaaaaan )

Solid Surface.....PURPLE BLACK yang Walaweiiiiiiii

SAMSUNG MICROWAVE ( CONVECTION ) weeeeeeeeeeeih.....
tahun depan NO biskut Raya tunjuk -tunjuk OKES!!!

Drawer & Pillar Tap yang WALAWEIIIIIIIIIIIII
ITALI mari beb!!


DAPUR yang Walaweiiiiiiiiiiiiiii..................
Harus kena Brief aper yg patut ....untuk nak gunakannya...heheheheh
FULLY ELECTRIC heheheehhe



SMART Hinges!......
Slow & Steady...........weih!!
TINIE!
Ini Gua tunjukkan untuk belanjawan tahun DEPAN hehehehehehheh


Baru Lengkap Beb!
32 '' FLAT SCREEN kat sini huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

Warddrobe GAJAH.....beskal ponk boleh simpan kat sini huhuuuuuuuuuuuuu!!!

Hadiah LAMPU AJAIB dari CASA EPOIAN....
Moga LU sukeeeeeeeeer!!! lah ahhhhhhh...


HADIAH ...Wallpaper ini.....Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
Nanti Gua sendirik yg pasangkan...k


P/S - Semua rumah atauponk segalala Mak Nenek Casa Epoian ini......mengikut kesuaian Budget OWNER......
heheheheheh

Alhamdulilah Shukuuuuuuuuuuuuuuuuuuur!!

actual entry pls visit here


15 comments:

Beautiful Disaster said...

kak, kalo sy ade bajet tertentu mintak dj epoi yg buatkan boleh ker? cantik gilerrr. kak cmno nk apply loan renovation tu...ngeh ngeh,

LoVEaQshA said...

Akak seyes mmg cantik la..
teruja zura tgk pict sblm dn selepas..!!~

Nie wat rs xsbr nk ada umah sdri dn nk design umah ikut taste dn bujet..

Tp memg gorgeous la umah br akak nie!!~ i likeee..

Diamilikku said...

ish memang cantik kak tin...tapi bila dgr bajet tu rasa seriau lah jugak...doa bagi sone dimurahkan rezeki n dapat buat cam kak tin jugak ehhhh

Naddiea said...

kak tinie,baper bajet nyer yer??bule bgtau x??

siti said...

huiyoo cam hotel 5star

mya said...

perghhh malatoppp

dalam byk2, aku suka wardrobe gajah tu kak..

TiNiE said...

BD : pasal loan reno, sila rujuk ngan HR ek..karang akak kasi ajaran sesat kang, naya

zura : insya-Allah, rezeki kamu pasti ada nanti...

diamilikku : jgn risau, djepoi pasti tau yg terbaik buat kastemer dia..kalau ada rezeki ngan diala..

naddiea : nanti kita ym..

siti : takderla..biasa2 jer...

mya : wardrobe gajah, kita masuk bajet taun depan ek..hehehe

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

cantik2...my peberet....kalo eza ada budget lebih harus my table top pun nak pakai solid surface..tapi apakan daya..jeles ni..

sugarbebes said...

dia mai soromban tak ?

mama-syira said...

canteknye..teringinnye..
mudah2an ada rejeki nanti. amin.

TiNiE said...

eza : boleh..boleh..siap duit jerla..

miera : nanti aku tanya dia na...

mama-syira : insya-Allah pasti ada punyer

ieza said...

sis...menarik gilerz siut..puas ati......ini macam tak maukuar umah la ek....

sugarbebes said...

kalau harga berpatutan..i loike...!!!..stone kat dinding buat aku terujaaaaaa..

mRs.jUkoGYu said...

mmg santek la kak...nanti mintak beliau buat rumah jue pulak ek...;D

TiNiE said...

ieza : yer yer..insya-Allah buat masa skang mmg plan dok situ jer...

miera : stone tu aku nyer idea..hikhikhik

juls : errkk..umah kamu di oman sana kah??? hikhikhik

heart my community