Followers

November 02, 2009

petani cilik @barn buddy

aku skang sgt addicted ngan game di atas. asal balik umah jer, musti on pc mau ngadap aku nyer ban. kkdg bukan ban aku jer aku lawat, ban org pun. hiks. kantoi.

dan oleh kerana masa sgt terbatas, makanya aku train one of my angel menjadi petani jua. walaupuuunn.....



:: memula kasi tgk observed dulu ::



:: betulkan mana yg tak betul ::



:: curiiikkk ::

blogger-emoticon.blogspot.com


10 comments:

naja said...

bagus tini.. bertani tu amalan mulia. berbudi pada tanah banyak pekdahnyer tau! heh heh heh

AMIRZA-KRAF said...

fuhhh... kecil bukan sebarang kecil.... petani moden tuh.. bercucuk tanam ikut pc je... :) sungguh la it...

Baby Lyana said...

hahaha... addicted yer...nasib baik Lyana memhami ibunya yg kuat bercucuk tanam di merata2 kebun..hahah

Baby Lyana said...

hahaha... addicted yer...nasib baik Lyana memhami ibunya yg kuat bercucuk tanam di merata2 kebun..hahah

Baby Lyana said...

hahaha... addicted yer...nasib baik Lyana memhami ibunya yg kuat bercucuk tanam di merata2 kebun..hahah

Dee said...

wui..kemain lg anak u tu..leh ar tlg maknya berkebun..

GiGGLe GaL said...

huih..ni bahaya nih...ekekeke...

atty's said...

salam tinie..ajau sikecik curik..eh..ekekekekkee..
bos kty marah kty main burnbuddy ..sebab curi mencurik..ade aku kesah..ekekekke..

:"♥maRjiNah:"♥ said...

sngt bijak ini budk hihihi

TiNiE said...

naja : kan..mulia la sgt bertani online gitu...

mieza : hik hik..sibuk dia. aku nak fokus pun takleh..

shaf : haaa aku layan barnbuddy jer...

dee : tula pasai...sker dia tgk anjing tu pi balik..pi balik..

giggle gal : bahaya kan..addicted gak nanti susah ooo

marjinah : insya-Allah amin...

heart my community