Followers

July 10, 2008

SELAMAT PENGANTIN BARU

ni aku tepek gambo si kimi naik pelamin las week...wiken ni naik pelamin umah dia plak..aritu umah pengantin pompuan...nama pengantin pompuan kalau tak salah aku azreen...hehehe..boleh main salah tak salah plak ek...da, hang tgk gambaq ni ok tak nanti kalau nak print n framekan???

3 comments:

warNidA said...

weiii cun2...tapi kan yang hakimi love azreen tu cam bdk2 lak...mksd ku cam ala...tukar ejaan dia bg hitam putih dah la....gmbr yang mkn tu sweet....tapi ok la cantik la....edit dua pic ni...

s&d said...

sapa depa tu?? kwn ko ke sedara ko? nak kata staff kat sini, rasa bukan kot..tak pernah nampak

TiNiE said...

sepupu aku la na...yg dok taman melati dekat ngan umah kak ruby tuuu...anak mak cik aku...

heart my community