Followers

July 13, 2008

rentetan majlis si kimi

smlm...berlangsungla majlis perkahwinan antara kimi n azreen di dewan serbaguna dataran taman melati...tidak ketinggalan sumer sedara mara yg aku kenal termasuklah mak, ayah, mak tiri, adik badik aku yg ada kat sini sepupu sepapat mak2 n pak2 sedara aku yg lain turut memeriahkan lagi majlis ni...bes..buat kat dewan...dgn kawasan yg luas, siap ada tpt letak kereta tepi idung jer...cuaca aritu panas terik seh...oleh kerana aku dan muatan berat aku ni...aku hanya banyak duduk jerlaa..pas makan masuk dewan bergambor lebih kurang then balik...



mak, ayah n mak tiri aku sampai umah aku selepas diorg attend majlis (malam tu diorg tido umah kakak aku kat klang)...dan la diorg p naik eye on mesia n soping sikit kat sogo...dah balik tu standardla...penat kan memasing..lepak2...pastu dah dekat nak malam..berkesah nak memasak for dinner plak....mak n mak tiri aku masyuuuk jerr...mmg aku kekecik dulu mak tiri yg bela masa mak aku g ngajo (cikgu kan)..so sampai skang kitorg adik badik mmg close..nak jadi citer mak tiri aku ada 6 anak... 6-6 lelaki (sorang dah meninggal abg yg second) jap nak karang nama2 diorg stat dari sulong zamri, zamzuri (arwah), zamzaimi, zamzuraidi, zamzuraimi dan zamirulazman bin osman bashah, mak aku plak 6 org gak anak 5 pompuan sorang laki stat ngan kakak aku zamirosmi, zamimarni, zamihartini, zamzuwardi, zamidarmimi dan zamiwarnida sumer2 nipun binti osman bashah gaklaaa...dah mmg anak osman bashah kan...so c da pics jerlaaa...


tabik spring la kat ayah aku pasai dpt membimbing honey2nyer sehingga sampai boleh bersama2 together2...kemana saja termasuk 2 kali menunaikan fardhu haji a few yrs back..semoga berkekalan berbahagia sehingga ke akhir hayat sayang mak, ayah n mak nah...AMINNN

2 comments:

warNidA said...

aku suka tgk pic ni..tpi awat pic mak nah tak nmpk sngt..hu3 bg nmpk sikit

TiNiE said...

saja la aku tak mo kasi nmpak sgt..pasai sumer candid...

heart my community