Followers

July 15, 2008

berkebetulan kot ek..??

bebaru ni aku tingat, ada sorang manager kat sini soh aku cek tapak kaki..ada tak taik lalat...bukan apa...walopon dlm keadaan aku ni ber'muatan berat'...tapi aku rajin no berjalan...lunch hour tu kalau boleh takmo dok dendiam..mesti nak kuar....

smlm dok belek2 tapak kaki *bukan cari taik lalat laaaa* tetiba terpasan....laaaa betoi, ada seketoi taik lalat kat tapak kaki aku...errrmmm....

4 comments:

warNidA said...

la tapak kaki ker...aku ingt menatang apa tadi...tudia....tapak kaki msuk blog tu...ha3....

TiNiE said...

hehehehe...biaq p la..blog aku..sukati aku laa...

aramis2177 said...

weih tinie....
sama laa kita...
aku kat kaki ja ada 2/3 taik lalat...
haru tuh.....anak aku yg humairah tu pun sama........haru2....
hang tengok lak kat tgn belah kiri...ada dak taik lalat...kalau ada org kata suke belanja duit ( boros )
waaaa...aku ader!!!!!!iskk..iskkk

TiNiE said...

aku ada taik lalat kat tgn 2-3 bijik..tapi belah kanan laaa...tapi, aku cam boros gaklaa..tak kira kanan ka kiri kot..

heart my community